RB jako Sky/HNMLS już nie istnieje
i
i
dam obciąć mojemu taru wystające na głowie włosy że duży wpływ miał na to TS, na forum nigdy nie zauważyłem takiej dramy która miałaby spowodować rozpad LSa i niechęć jednych do drugich
Pala był dobrym liderem, wszyscy inni nie wiedzieli nawet jak zachęcić ludzi do przyjścia na eventy, poza tym duży wpływ miał dodatek, nowe joby, mała wiara w zabicie smoków, niechęć do czekania na okienka, ogólna bieda ludzi z RB
i osode oraz Byakko's Haidate, które jeśli już się ma to stanowią znakomity start do szukania prawdziwych HNMLSów i rezygnację z RB dla wyższych własnych typowo egoistycznych celów, nawet najlepszy lider nie powstrzyma ludzi którzy już wszystko co można zdobyli a resztę ludzi mają głęboko gdzieś, o tym się nie pisze, o tym się nie mówi, po prostu się odchodzi
wg mnie CC miałoby jakieś szanse np. w sky gdyby rzesza ludzi którzy teraz mają 65+ lvl zrobiliby sky i lvl 75 w sensownym czasie i uwierzyliby że to dopiero początek przygody z ffxi
niestety mało kto zdaje sobie sprawę w CC (oprócz tych którzy są/byli w sky/hnmlsach) ile dziesiątków-setek mln gili można zarobić w sky i jaki tam można zdobyć sprzęt w bardzo łatwy sposób