Max' napisał(a):
Muj GS jest tak samo aktualny jak lvl chocby SMNera
aktualnie mam 71.3 golda. Zreszta chocby muj BRD ma juz z kilka miechuw 75 i tu mam ciagle 69:P
Ok, super. Jak bedziesz 93+ daj znac i opisz wrazenia, albo po prostu napisz czy 50 mil dalej jest taka bardzo duza suma czy moze na przestrzeni 71.3 - 93 coz sie zmienilo (np 50 mil to tylko np 2 marne levele wiecej).
71.3 to jeszcze nie jest wysoki lvl, jestes dopiero u progu wielkich wydatkow, a narazie to jest to dobry lvl do zaczecia zarabiania kasy na kamieniach (mowie o tych syntezach z lvl 20).
Ktos kiedys napisal ze lvl 100 gs = relic weapon, czyli ok 250+ mil
Od zera do 70 koszt to w granicach 10-15 mil zalezy czy oszczedzasz czy nie (oczywiscie mozna ciut taniej, no i zalezy od cen serwera, chociaz ceny sa bardzo podobne).
70-85 to prawdziwa rzeznia, a na swojej drodze do lvl 100 bedziesz potrzebowal ok 30-40 stackow platinum ingots i ok 30-40 stackow gold ingots, to z pewnikow reszte materialow pomijam.
Szacunkowo 70-100 potrzebujesz ok 200 mil moze nawet wiecej.
ok aktualne ceny Ramucha :
Platinum Ingot (12) - 1,4 mil X 40 = 56 mil
Gold Ingot (12) - 750 k x 40 = 30 mil
czyli przy obecnych cenach 86 mil (to pewnik ktory musisz wydac) a to tylko drobna czesc czekajacych Cie wydatkow.
Wylevelowanie gs do 100 to nie tylko koszt samych matrialow, to takze walka z popytem i podaza, spotka cie tzw undercutting, no i nie mysl ze konkurencja bedzie Ci uprzyjemniala czas lvlelowania i spokojnie patrzyla jak rosniesz w sile. Acha i jeszcze (co najbardziej mnie wkurzalo) z pewna powtarzalnoscia pojawia sie w grze jakis power levelowiec, zazwyczaj jest tak jak uzbierasz juz odpowiednia kase i lecisz na zakupy zeby zrobic sobie sesje 20-30 syntez to opada ci szczeka bo cos co jeszcze wczoraj kosztowalo np 1 mil za stack juz jest po 1,8 mil a kupujacym jest jedna osoba np jakis Mmmmooon itp itd.
Ps. Huck znow maly OT
dont kill me ale nie macie zadnego topica o craftingu