Elfka napisał(a):
Slayerek napisał(a):
ja proponuję żeby jednak najpierw zrobić ludziom do końca CoP,ZM i pochodzić do Sky i zdobyć dla ludzi sprzęt , po co chodzić na HNMy i pokazywać się innym LSom w żałosnym sprzęcie ?
tu sie nie zgodze.
ludzi z reguly sami dobrze umieja dogadac sie, jak komus zalezy na Sky lub See
wogule jestem przeciw mamieniu
zas jeli ktos poprosi o pomoc - to inna sprawa, nie wymaga wyjasnien, tylko checi.
pomyślmy:
poniedziałek odpada bo assaulty,limbusy,assaulty
wtorek dynamis
środa eventy
czwartek assaulty,limbusy,assaulty
piątek eventy
sobota brak prądu
niedziela kościół
na jaki termin mają się ludzie umawiać i prosić o pomoc tych którzy są w stanie pomóc w trudnych rzeczach typu CoP i ZM ?????????????
zostawianie samych sobie ludzi z CC i wcieranie wazeliny w pośladki jakimś obcym ludziom w nowym LSie jest nienormalne dla mnie, jakim cudem jakiś faf czy inny smok ma być ważniejszy niż masowa pomoc CC np. z CoP czy ZM
POLAKOM z CC ????
co za problem zrobić przez X kolejnych tygodni eventy CoP i ZM dla tych co chcą być w CC czy w nowym LSie na dłużej ?
czytanie kolejnych postów przez X kolejnych lat dot. umawiania się na CoP jest poniżej pasa bo na LSie jest zawsze mnóstwo osób które mogłyby pomóc, oczywiście kosztem np. stania przed AH, nabicia sobie 99 merita, kopania na kurze czy innych nieciekawych rzeczy z punktu widzenia LSa i gry zespołowej