Zychoo nawet w 2% mnie nie znasz, więc sobie daruj "jest znana". 3 wady? A mogę więcej?
- całkowity noob, który nikogo nie zna ma ogromne problemy. Nie wie gdzie iść, co robić, jak robić.
- Są joby, którymi czeka się wieki na invite, chyba, że się samemu postanowi złozyc party (choć i tak nie kazdy chce mieć lidera drg), czyli sa w sumie bezuzyteczne (ja od 40 lvl. mam prawie zawsze tak samo: whm / smn, blm, rdm <ja> ninja / pld, thf).
- Jak juz kolega napisał wyżej: czekanie ileś godzin na mobka z i tak niewielką szansa, ze się w ogóle zacznie go bić.
- powtarzalność mobków. Kraby z Valkurm wyglądaja zupełnie jak kraby z Qufim Island i iluś innych lokacji, różnią się tylko nazwą i czasem kolorem.
- to samo tyczy sie stuffu. Większość pierscieni, body etc. etc. wygląda tak samo/podobnie.
- ja uwazam za minus nawet niektóre wyglądy postaci. Nie widziałam jeszcze nikogo grającego humką z krótkimi włosami, a można było wymyslić cos ładniejszego.
dalej
- niemożność wykonania niektórych misji dla swojej profesji samemu. Dla mnie to minus, bo gram na innym serwerze i musze czekac wieki na pomoc w zdobyciu AF'ów...
To sa
moim zdaniem niektóre wady.
Mogłabym wiecej, ale po co. Ty i tak wiesz, że ja jestem ślepo zapatrzona w FFXI, a fakt, ze gram ostatnio niewiele, bo wole scrabble już się nie liczy. Grunt to się wtrącać do dyskusji i oceniac ludzi, gdy się ich nie zna.
Rooz hahahahaha o hahahaha. Bo co moge więcej napisać?
![:lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)