Lothlorien napisał(a):
Ja pamiętam, jak się mnie czepiano, ze się udzielam, jak miałam czas zawieszenia FFXI. Wrzućcie na luz. Sai chyba dośc sobie pograł w FFXI, żeby móc się dalej wypowiadać w tym dziale? Vanguard to nowy mmorpg i na pewno przyciągnie nowych graczy. Sai i jego kilka uwag nie będzie miało na to większego wpływu, bo kazdy sam decyduje w co chce grać. Nie róbcie dramy, bo ktoś napisał kilka zdań o nowej grze. Zauważyłam za to, że nie ma sprawy, gdy się ktoś doczepi do innych wychwalając FFXI.
Ja rozumiem, że Opi nie chce OT, ale od kiedy to sie stało takie istotne? Cały temat o serialach, jakoś żyje, nie wiem po co.
Btw. Opi, współczuje Ci, że masz takie podejście "nie grasz - nie żyjesz". Zobaczymy co powiesz, gdy sam przestaniesz grac i ludzie Cię potraktuj,a jak Ty Saia, lub gorzej. Nie rób drugiemu co Tobie nie miłe. Troche z Saiem grałeś, inni także. Daj mu się należycie pożegnać. To, ze trochę
napisze o Vanguardzie nie zabierze Ci członków Pixies raczej.
Loth --> ty jestes prawdziwa krolowa banalu.
Nie ma to jak powtorzyc wszystko co juz ktos powiedzial wczesniej.
Chyba juz wszystko zostalo powiedziane na ten tamat.
Uwazalem, ze piszemy tu o jednym mmorpg - FFXI, tak jak w dziale WoW pisze sie tylko o WoW, w dziale L2 pisze sie tylko o L2. Jak np. gracze L2 zmieniaja gre to tez automatycznie zmieniaja dzial.
Jednak przyznam, ze nasze forum jest dosc specyficzne. 90% ludzi nie zaglada do innych dzialow. Przez reszte forumowiczow jestesmy postrzegani jak sekta.
Nigdy nie mialem nic przeciw pisaniu o dupie maryni w tym dziale.
Jednak jak sie okazalo jestem praktycznie odosobniony w takim podejsciu. Nie jestem Adolf Hitler i nie bede narzucal wszystkim swoich pogladow ani tez Don Kiszot i nie bede walczyl z wiatrakami.
Jesli chodzi o tekst "nie grasz - nie zyjesz" to byl oczywisty zart, ale widze ze niektorzy to potraktowali smiertelnie powaznie. Sorry za brak 3 emotow przy tym sformulowaniu.
Mamy teraz nowy topic na forum, gdzie kazdy moze sobie pogadac o innych mmo. Moge go podwiesic nawet jak chcecie.
Sorry Saitou za cale zamieszanie. Nawet mi przez mysl nie przeszlo, ze taka burze moze wywolac przeniesienie jedego postu.