Zangetsukun napisał(a):
Sprobujmy sie ustawic jeszcze raz ale tym razem tak zeby kazdy przyszedl. Jest godzina wyznaczona to z 10 minut na ustalenie jobow i go, a wczoraj po 40 minutach gadania jak zrobic kirina zaczelismy sie zastanawiac czy jego robic czy cos innego, nie dla mnie sa takie ustawki.
Agreed, tylko też nie ma co iść na pewnego wipe i stratę pop setów farmowanych w pocie czoła
, wczoraj brakowało z 2 magów i można by pójść. Moim zdaniem skład minimalny to:
Ragni RDM/NIN - kite Kirina
Deva WHM/RDM - main heal
Lalafer BLM - DD nr. 1
Zang MNK - DD nr. 2
Allbin DRG - DD nr. 3
Tom WAR - DD nr. 4 (chyba jak Ragni będzie tankował lepiej iść WAR aby szybciej popy zabijać)
Ato - tutaj nie wiem co najlepsze - BLM MNK NIN ? NIN mógłby vokować addy
Have - THF/NIN - dla TH, ewentualnie Kite kolejnego adda jak poprzedni nieubity.
Oczywiście jakby było więcej osób to super - Goku na RDM by był bardzo przydatny, Saku na BRD, Huck na BLU lub THF i wtedy ja COR lub RNG lub SAM.
Problem jest taki że ja Kirina biłem raz, walka trwała 2h prawie i moim głównym zadaniem było wrzucenie windów na addy. Dlatego jeśli ktoś ma sugestię co do taktyki lub jobów to proszę piszcie, jak będą joby i taktyka ustalona to szybciej się zbierzemy.
Proponuję umówić się na niedzielę - Ato Ragni możecie wtedy ?