Sait - bez obrazy ale czy ty przeczytales co Xav napisal ??? Ja co prawda nie klnalem jak nas zostawiliscie i sobie poszliscie, ale ty na naszym miejscu to bys klnal na czym swiat stoi a teraz udajesz madrego bo miales tyle szczescia ze udalo ci sie zbiec ?
Powiem ci tak: ja spokojnie moglbym ich zostawic i sobie pojsc tez dalbym rade i nie przeze mnie taka kaszana sie zrobila, zreszta nie wazne przez kogo, wazne jest abysmy szli razem wszyscy a nie tylko twoja druzyna ! (w koncu ja nie zlapalem aggro)
Po twoich wypowiedziach wyciagam taki wniosek, idziesz tylko ze swoim teamem a nie z alliancem, to ciekaw jestem jakby ten twoj team poradzil sobie z 3 NMami, bo reszta moglaby nie dojsc przez wasze zapatrywanie egoistyczne. A do checkniecia ??? spokojnie moglbys i sam sobie dac rade, kwestia owych olejkow i wiedzy gdzie on sie znajduje !
Nadal popieram Xava w raidach, nie wazne jakich, trzymac sie trzeba razem - calym alliancem a nie tylko o swoja dupe sie martwic ! Tak ja to widze i zreszta tak robie !
Reasumujac byl to najgorzej zorganizowany raid w jakim uczestniczylem !!!
Ja na przyszlosc to widze tak (sa to oczywiscie moje spostrzezenia po ostanim wypadzie):
- idziemy razem jak i dzialamy w druzynie a nie trzymamy sie wlasnej dupy
- robimy czestsze checkpointy (przystanki do zebrania nas wszystkich razem)
- jest ktos kto tam byl lub ma mape aby mozna szybko bez bladzenia dojsc
To tyle odnosnie na szybko moich uwag
)