tczewiak napisał(a):
Kris jesteś cienki,
Tyza to jesteś uber.
tczewiak napisał(a):
nie wykonujesz poleceń,
jakich poleceń? Nie wykonuję ich,gdyż ich nie dostaję?
tczewiak napisał(a):
marnujesz czas w salvage
W jaki sposób?
tczewiak napisał(a):
na siłę wpychasz się do dd kiedy jest czyja inna kolej.
Że co? Kiedy? Jaka kolej? O czym ty gadasz?
tczewiak napisał(a):
tak byśmy mogli prowadzić za rękę niedoświadczonych, by upominać, poświęcać na to cenny czas (w salvage bardzo cenny wręcz) to nie będziesz wpuszczany.
Ty za to jesteś super doświadczony. Rozdysponowuj szybciej cellsy i niech je szybciej lotują co niektórzy. Powiedziałeś to im czy oni tak mogą a ja nie? Bo po co zabijać 3 moby w minutę jak lider nie zdąża rozdysponować cellsów a nawet jak zdąża to co niektórzy ich nie lotują (nie mają czasu albo nie zwracają na to uwagi - tak jak wtedy, gdy lotnąłem cella, gdyż WSZYSCY inni go spasowali i nikt nie zgłosił, że się pomylił i spasował swój, lub JJ lotnął cella bodaj Pudziana albo Grypheego).
tczewiak napisał(a):
Są osoby, które podołają zadaniu nawet bez znajomości angielskiego - bardzo dobrze się sprawują, wykonują polecenia i nie marnują cellsów. I te są w support party - dostają wszystko na końcu (bądź wcale), ale nigdy nie marudzą i nie afkują mimo tej sytuacji.
Tutaj nie wiem o co bijesz. Chciałeś żebym szedł SAMem? No to poszedłem. SAM nie ma H2H, więc na co będę się pchał na moba jak mu nie robię praktycznie żadnego dmg. I to Ci powiedziałem... że przydała by mi się broń. A póki jej nie miałem to miałem stać z boku. Żadnego afk nie robiłem. I nie marudziłem. Jesteś uprzedzony już czy jak, że każdy tekst ode mnie traktujesz jak marudzenie. Jak narazie to ty marudzisz. Bez względu na to co zrobię masz jakieś ale.
tczewiak napisał(a):
W tym czasie zarób jakieś gile. Będziesz mieć na cursedy i na późniejsze salvagowe armorki, które także będę refundowane.
Mam 350k + Cursed Haidate w plecaku (potrzebuję D. Legs z Byakko notabene a za Curseda mam dług do spłacenia ale niewielki) + scrolle dla Blacklady. Reszta Cursedów raczej jest mi raczej zbędna (no może D. Head dla Jasonosa, ale to już jak naprawdę nie będę miał nic ciekawszego do kupienia. Teraz poza Shura Haidate i Byakko Haidate to potrzebuję Haguna i Cerberus Mantle). Nie znasz kwestii to się nie wypowiadaj, gdyż 3 dni farmowałem i pracowałem ze Stokiem.
tczewiak napisał(a):
Z OS wyrzucony nie zostaniesz - bo do błędów każdy ma prawo. My jednak musieliśmy zniwelować ryzyko marnowania czasu - dlatego zapadła taka decyzja.
Bo inni go nie manują opóźniając dość sporo lotowanie nie tylko na Salvage. Ale widzę, że tylko mnie się o to czepiasz
tczewiak napisał(a):
Wykaż się na eventach otwartych, a nie będzie przeszkód byś mógł na salvage znowu chodzić.
Czyli co mam robić? To, że jestem zazwyczaj od początku do końca (czasem muszę wstać rano, wtedy się zawiajm; ale to chyba raz czy dwa tak było) i rzadko kiedy jestem afk? No chyba, że jestem bound a nie mam Erase w party to wtedy idę do kibla czy po jedzenie (czasem potrafię stać tak poza zasięgiem dobre 5 minut). Ale tylko raz o tym nie poinformowałem i Maras mnie zjebał za to. Generalnie to chyba tylko ty na nie tak narzekasz. Jakoś inni tego nie robią. Chyba, że się tobie żalą. Jak ktoś ma coś do mnie to niech mówi a nie obgaduje za plecami.
P.S. Robiliście te 3x Byakko w niedzielę? Ile Haidate i D.Legs dropnął?
P.S.2. Zapomniałem o D.Body z Kirina :/ No to też by się przydało. I to x2. NIN ma w sumie Koga Chainmail, które jest niewiele gorsze (o 2 więcej Acc, ale o 4 mniej Att) i może w sumie być. Ale Haubergeon raczej już nie spełnia wymagań. Może bardziej jako str bonus do WSów (jak nie ma Osode i Hachiman Domaru), ale do sprawnej walki to mniej.
EDIT: Musiałem źle na ceny spojrzeć... że też nie mam Domaru jeszcze. Wstyd.