nvm
faktycznie zejde z tematu Gal/Anc, o ta przysluge poprosze rowniez i ciebie Galenros.
sry za obfite posty, cos we mnie mocno peklo, moze lekko przeciezyla mnie meczaca odpowiedzialnosc za party, moze mialam kiepski dzien na czytanie waszych postow o niebywalych tragediach paranojach i tp.
tak sie sklada, ze wszystkim zalezy na poprawnym i skutecznym prowadzeniu Dynamisow Limbusow i tp. ze mamy siebie - to zamiast by sie dogadac, badz zrozumiec czyjas sytuacje paradoksalnie wolimy siebie na wzajem nie szanowac - ogulnie CC mam na mysli.
dobrze mi/nam zrobi nie granie razem w party, na 36 osob w DP i na 14 w Limbusie - jest to mozliwa kombinacja do ulozenia.
z magami dogaduje sie na tell przed rozpoczeciem Dynamisow - prosze o Hastowanie 2ch osob i refresh po tanku - taki mam zwyczaj.
o cure dla siebie pisze zawsze na party, to wszystko.
w partach obok leczylam ciebie Gal
i wszystko co biegalo naokolo.
ogulnie mozecie sporo miec zyczen i zastrzezen co do magow, zas to My wybieramy sposob naszej gry, dosc czesto intuicyjnie jak i wypracowanym ruchiem
bycie WHm to nie zrobienie SC lub MB, zupelnie inna postawa.
tez nie jest to sub /WHM - moze zdjac statsy a moze i nie musi, bo ma uzbierac MP na cos innego albo zdejmie sobie i starczy, tenzas pelny job WHMa odpowiada za wszystko
inni moga miec lag afk zagadac sie - ja WHM nie moge
najlepszi sa ci co olewaja wszystko i tylko curuja badz zdejmuja stasy z tych co pisza
albo wyklocaja sie - ja wole tego nie robic ani na czat party ani na LS
dla tego mnie praktycznie nie ma w tych gadkach.
zas mieliscie dzis okazje mnie poczytac
Glizdus nabij sobie z 30k expa na zapas i ciesz sie Dynamisem na ktorym nie zginiesz ani raz.
PLD ginie czesto, bo ma ten ciezar jaki sobie wybral.
DP robi sie coraz silniejsze, kiedys Xav padal 2 razy i to bylo malo, sa wyrazne poprawy, jak rowniez jest co dalej ustalac.