Owszem nie lubie siedziec w jednym miejscu robiac w kolko to samo. Dlatego moze nie skampowalem jeszcze Thief`s Knife, dlatego nie laze godzinami za glupim cofferem w temple of uggalepich, dlatego nigdy nie bawilem sie w kampowanie Lizziego.
Kazdemu mowie ze raz moge z nim pokampowac cos ale wiecej nie bo to nuda. Xav sie nie obrazil, Gal tez nie, Donexan tez nie i kilka innych osob tez nie. Jestes Sai pierwszy ktory sie przyczepil co ciekawsze kiedy sprawa nie dotyczy Ciebie osobiscie.
Niektorych kampowanie bawi, innych nie. Pomoc kumplom ze Statika jasne ale niech nie wychodzi ze jestem jedynym tankiem na tym levelu na calym serwerze. Ile razy jestem w Jeuno widze shouty o skillup party, wiele razy dotyczyly weapon skill 210+
Czy tak trudno sie dolaczyc do czegos takiego? Nie, trzeba tylko chciec.
A Sai od czego jest HNMLS jak nie od walk z takimi potworami? Nie bawi walka z czyms co moze mnie zabic dwoma klepami bez supportu w postaci Raise III czy chocby Raise II. Ciagle dostawanie R I mnie juz zmeczylo...
To tylko komentarz do Saiowego "lol`a" Co do reszty wypowiedzialem sie poprzednio.
Z nartami nic bo mam za duzo roboty w serwisie, chyba skonczy sie na wyjezdzie w poniedzialek albo we wtorek