Patrząc po parserze to w naszym LSie stwierdzenie lolDRG nadal obowiązuje... Nie rozumiem po jakiego ch... macie spirit surge skoro go nie używacie. Pewnie darmowe 20% haste i dmg boost jest do dupy i nie warto, lepiej aby jakiś Bo czy kurde inny Firewing zadali OMG 43 albo 90 dmg, tak to doskonałe wytłumaczenie. Żaden DRG nie uzył WSa ale widziałem jak brali icarus wingi z bazaru...
Fajnie że Shadris nawet się nie pofatygował aby dać engage, to naprawde zajebista sprawa, help comment nabiera nowego znacznia.
Sehrahin i Laeriuen oboje jako MNK- zobaczcie jaka kolosalna róznica w dmgu- maksymalny damage Lae jest uśrednionym dmg u Sehrahina :/
Zestawiając kilka parserów chyba będę prosił ludzi którzy przychodzą robić laga aby sobie poszli z LSa albo się poprawili i będę sprawdzał czy mają fooda bo to szczyt aby raz na 2 tygodnie w jednej z najtrudniejszych walk przychodzić aby bardziej przeszkadzać niż pomagać.
Jak zwykle dmg zrobiły te same osoby- gratulacje Lesiu szkoda że padłeś.
Szkoda że taką ważną rzecz jak chainspell stun musiałem poniekąd powierzyć takiemu dupiatemu rdmowi jak Anias albo miałem wybór Anias/Gherman który super laguje/Naiku której crashuje komp podczas super laga. Wybrałem Aniasa i więcej tego nie zrobie
Dzięki wszystkim którzy przyszli z zamiarem pomocy a nie leechowania na Lsie.