monety wypadaja wszedzie i dlatego uwazam ze przedewszystkim powinnismy patrzec na limbusy z ktorych brakuje nam chipa i gdzie wypada najwiecej itemow do upgradowania a potem zmierzyc sily alliance na zamiary
juz nie raz mowiliscie ze nie damy rady z takim czy takim limbusem a okazywalo sie ze ukanczalismy go na 100% tak jak bylo to ostatnio z elemelkami, dla sprostowania: earth i thunder elementali nie da sie stunowac czarem, co najwyzej WSem
dlatego uwazam ze powinnismy probowac kolejnych limbusow i samemu sprawdzic czy rzeczywiswcie jest taki trudny jak mowia
nie wiem czemu bod dramatyzuje i o jakim rozwalaniu limbusa mowi...
o placeniu monetami za homam/nashira wspomnialem daltego ze uwazam to za niesprawiedliwe wobec innych ze moglbym wziasc sobie npbody z omegi i jeszcze tego samego dnia np boxer mantle jesli mialbym tyle monet... i w ten sposob jakos sie odwdzieczyc za pomoc w jej ubiciu, ale jak widze ja mam wieksze do siebie zastrzezenia niz wy do mnie lol jesli checie oddawac je za darmo to nie ma sprawy
homam set ma super bonusy do TPowania podobne do niego itemy chodza po kilka ladnych mil. Ja chcialbym go miec kiedys calego (i do TP napewno bylby uzywany) ale najbardziej zalezy mi na body. Z ultimy natomiast sa super itemki dla magow, dla blma najbardziej przydatne sa buty ale reszta tez jest bardzo fajna, magic accuracy zastepuje w nich wszelkie magic skille...
teraz jeszcze przez te kolejki pewnie bodziu i xav nie beda chcieli upgradowac afow bo beda oszczedzac monety na manle/earringi i kolejne wypadajace itemy dla pld beda sie marnowac....