Marass napisał(a):
o brak priorytetow dla jobow byla moze mini drama na 1-2 runie ale to wszystko... teraz nikomu to nie przeszkadza a nawet ludzie sie ciesza z tego powodu
Zangetsukun napisał(a):
Osobiscie takiej dramy nie pamietam, widac zreszta ze ls rosnie w sile po wczorajszych kirinach.
<-------- była jedna minidrama jak chodziłem Jasonosem... po tym jak mi jedna osoba powiedziała, że będzie chamskie ze strony członków LSa jak ktoś bidnie Haidate przed NINem. Starsznie się wtedy napiąłem na te Haidate. I byłem zły, że Maras dostał je przede mną. Ale szczerze mówiąc jakieś dwa runy później przestałem zawracać sobie tym głowę. Zdobyłem swoje punkty, pomogłem zdobyć triggery, ubiliśmy Byakko, dropneło Haidate i wygrałem lot dla Jasonosa. Podobną prace wykonał Maras w lolM i potem w OS i dostał to co chciał. Teraz czeka mnie taka sama praca ze zdobyciem Haidate i D.Legs dla Krisa. Ale i tak za szybko to się nie stanie z powodu, który podałem wcześniej. A sądzę, że w tym czasie (przy szczęściu trochę większym niż mamy do tej pory z Dio) inne osoby zdobędą swoje Haidate i akurat jak będę w stanie się pojawić na niedzielne eventy to będę mógł na spokojnie je bidować. Nie napinam się... wszystko na luzie.
"Cisza, spokój, bez presji... a tu świat pełen agresji, jak wrestling..."