Prawda taka, że jeśli zaczniemy robić w OS to wyboru nie będzie. OS i koniec. Prawda jest taka, że mamy kilku pimpów, którym zależy już na +1, a sponsorowanie, tracenie expa przez noobostwo nieOS to nie jest szczyt ambicji. W tą sobotę Bastok został poprowadzony praktycznie przez ludzi z OS i jakość była zupełnie inna. Tylko jeden półwipe, bo DK pld budził avatary i nam carby zrobił astrala
Ja tam jestem za tym żeby z DK dalej chodzić, ale pod warunkiem, że OS będzie miało ten jeden własny event miesięcznie i przede wszystkim, że noobki nie będą stawiać nam warunków - bo to mnie nieco rozeźliło.
Umowa była, że niektórzy chodzą dla OS punktów i nie bidują AF2. Natomiast Dreamworlds to event dla OS ze wsparciem i zapleczem DK, gdzie AF2 -1 tylko OS mogą bidować. Zaczęli wydziwiać po ostatnim sukcesie. W ostatnich dniach mamy tylu chętnych nowych membersów do OS, że po prostu jeśli chłopcom nie odpowiada wspieranie OS - to powiemy im "powodzenia we własnych runach".
Mówiąc w skrócie - jesteśmy lepsi od nich i zasługujemy na lepsze traktowanie. Poprzez ten jeden run miesięcznie dla megapimpów.