Akurat tak sie sklada,ze DVD rom posiadam. Tez bym z mila checia kupil oryginalna gre. Ale 230zl to duzo jak dla mnie. Naprawde nie mam tyle:/ Sprzet sobie jakos zmotalem... Pozyczony jak narazie, ale ujdzie...Moze dam rade...Jutro ide na fuche to moze juz jakies 50-100zl zdobede jak dobrze pojdzie. Zobaczymy. Darmowy miesiac mnie bardzo ratuje, bo jakos pod koniec lutego mi sie umowa zlecenie konczy i wyplata... Czytalem,ze mozna miecha zalegac to dalbym rade jakos... Moglbym grac.... Cholera mam dolek...Uh...Te kobiety...
![:(](./images/smilies/icon_frown.gif)
Anyway... Odwiedzilem allegro i za 179zl byla gra.To juz nie jest tak zle... Ale 3 dni na kupno troche mnie przeraza....Sic! Ciezka sprawa...Myslalem,ze moze byc pozyczyc tak kase... Do babci moze bym zadzwonil do niemiec?:D Ale ona by sie pewnie ojcu poskarzyla i lipa. Chociaz... Nie wiem...Gdyby jej powiedzial,ze w marcu oddam.. Hm... Tylko jak jej powiem,ze ta kasa ma byc na gre to mnei zabije chyba:D Jaki moze byc dobry powod?:D W ogole ja nigdy do babci nie dzwonilem:D NIGDY W OGOLE PO NIC!!:D Podawajcie jakies dobre powody. Anyway. Juz mam 512 ram i zaraz odpale benchmarka3. Jutro moze pojutrze bede mial gf 4ti albo radka 9550 to podziele sie odczuciami jeszcze raz.
Edit:
Oke. Zrobilem bencha. Wlasciwie to nei widze duzej znaczacej roznicy miedzy 256 a 512 ram.Dziwne? Hm....
High - 1480 punktow... no cuz... NAPEWNO na tym konfigu nie da sie grac
![:P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Byly plynne momenty... Jak nic sie nie ruszalo:D Demonstracja po benchamrku srednio na jeza... Skakala. Za to
Low - 2505 punktow... juz calkiem niezle. W wiekszosci chodzilo wszystko plynnie. Tylko jak chocobosy jechaly i bylo duzo tych malych to wtedy przyskakiwalo. Ogolnie dobrze. Da sie grac. Demonstracja po benchamrku? Bardzo dobrze. Zdecydowanie da sie grac:P 23fps bylo na bank:D Zaraz wykrece sobie jeszcze troche tego biednego GF i zobaczymy....