Co tu się dzieje ???? Ludzie , o co chodzi ???? mam kilka słłów do młodych ( notabene sam nim jestem ) ----> Pamiętajcie ,że nie było nas , a LS już działał , funkcjonował i uberzy -> tak przez wszystkich uwielbani , szanowani , często do pomocy przez nas proszeni ---> funkcjonowali -> lepiej chyba niż teraz z nami ......Oni założyli CRAZY CHOCOBOS i jakoś im nie przeszkadzały przekleństwa , rozmowy o pierdnięciu ( nie dosłownie
) , i innych mniej ważnych rzeczach ...... czasem nad LSem zawisła głucha cisza i nikomu ( POWTARZAM ) nikomu to nie przeszkadzało...... były osoby - jak Idril które uspokoiły nazbyt Rozbrykanych Lsowiczów ....... I JAKOŚ SOBIE RADZILI ...bez regulaminów , zasad i innych pierdół. !!! Wy ( my ) jesteśmy gośćmi --> nie zapominajcie o tym ! Jeteśmy w ich świecie i nie wpieprzajmy się za bardzo w ich ułożony świat...... może się troszkę zagalopowałem .....
Sprawa wygląda tak ,że to w jaki sposób ktoś się wypowiada i o czym -> świadczy o inteligencji , wychowaniu , i charakterze ...... wiadomo ,że na zbyt wiele nie możemy pozwolić ...ale są ludzie którzy ponad pewnym poziomem intelektualnym mogą czuć się nieswojo
dlatego wprowadzają swój świat -> swoje odzywki do nas i pomiędzy nas
Jednakże jest to zbyt mało ważna rzecz żebyśmy zaczęli sie między sobą kłócić o takie PIERDOŁY !!! Jak nie będziemy reagować na takie głupoty ---> sami zgezygnują ..... bo ileż można sobie we dwoje rozmawiać o niczym ????
A Ci --> młodzi którzy LSa nie szanują ---> pamiętajcie również ,że jesteśmy tu ( na razie - i na długo jeszcze ) gośćmi --> więc grzecznie! I z kulturą !!!
.....Bez regulaminów , zasad --> zgodnie z własnym sumieniem , charakterem , --> SZACUNEK dla reszty ????