thx zjawcia pomysle o tym prv.pl
na runie bylo ok 54osob
stok bez przesady ze tak sie nudziliscie
ale fakt ze pulowalem wolno i w miare ostroznie jako ze mialem w tym zerowe dosiwadczenie a wieksozsc ludzi byla newbie na dynamis, nastepnym razem troche bedzie smielej...
ten mega train to wylaczeni moja wina bo nie wiedzialem ktore statuetki przyciagna zasoba NMa... generalnei za peirwszym razem juz mial byc sacrifice pull.... ale nie spodziewalem sie ze linkna sie tak wczesnie i przyprowadzilemich do was.... teraz juz wiem czego sie spodziwac ale za tydzien moga zdazyc sie podobne.. musze jednak starac sie umierac tam gdzie da sie mnie wskrzesic
generalnei wiem na co moge sobie pozwolic, jak szybko beigaja mobki i stuetki jak czesto mnie trafiaja i co jest dla mnei grozne...
moge spokojnie trainowac za soba z 5 mobkow w czasie gdy inni zajmuja sie wybrancami
bod wiem ze jedno party blmow wystarczy do statetek dlatego taki byl setup
i czy naprawde gineliscie teraz tak czesto ? nie liczac tego dimod dusta przy smnerach i wipie przy NMie....
blmow jednak nigdy malo bo sa nieocenieni przy takich mobkach jak pld thf nin czy mnk, wiec poza stone party chcialbym miec chocby jednego dla kazdego alliance
co ja zrobie ze nei wszyscy chca mnei sluchac... zasady bede powtarzal w kulko do znudzenia by kazdy zapamiatal i jesli widze ze cos jest nie tak to do razu mowie ale nie moge zapanowac nad wszystkimi i kazde alliance musi sie pilnowac i pilnowac by tych zaasad przestrzegali ich membersi
sporo osob mowilo (zwlaszcza NAsi) ze przesuniecie runu o godzine byloby dla nich znacznym udogodnieniem... i takmielismy obsowe... moze zrobmy tak ze zbiorka bedzie o 19:30 wymarsz o 21 ? jest tam wtedy 3pm EST i sporo amerykan wraca o tej h do domu... a run sie bedzi ekonczyl ok 24 wiec dla nas chyba nei jest to takim wielkim poswieceniem ?z reszta tak bylo wczoraj z powodu malej obsowy
ale jeak na pierwszy event newb leadera i newb membersow dalismy ognia
pamietnych czasow jak chodzilem z DH to w sand dotarlismy tylko do bramy N.sandy w Bastok do alejki alchemikow a w wind... wind to prawie nigdzie
zobaczymy jak nam pojdzie...