bodziu.. um... wg SE nin mial byc dd, war wydaje mi sie tankiem... (pld to juz w ogole) bo inaczej to na cholere warowi enmity w afie (ktorego chyba ma wiecej niz pld)?
kolejna rzecz, ze mam wrazenie bod, ze mowisz o tankowaniu godow/hnmow/itd, a veji o zwyklym exp pty, tutaj raczej sie nie dogadacie..
co do wybierania jobow, jasne, niech kazdyw ybiera sobie jaki chce, jaki mu sie pooba, przeciez inaczej nie bedzie funu, wydaje mi sie ze simi po czesci zartowal z tym 'bierz blma', bo simi to blm, ktoremu marzy sie armia blmow ^^;
po za tym, zdaje sobie chyba sprawe z tego, jak niektorych moze frustrowac fakt 'nieprzydatnosci' na LSie i bycia 'zapchaj dziura' (mowie z doswiadczenia.. nie wlasnego;p nie rzucajcie sie na mnie ze nie prawda, ze glupoty gadam, ale ja takie rzeczy slysze dosc czesto;p), czy tez czekania na pty tydzien; blm jest easy, blm ma party, blm jest zawsze potrzebny, nawet jak ma o 15lv nizszy lvl...
moze simi chce zaoszczedzic koledze przyszlych frustracji zwiazanych z melee jobem ;p
ja nie chce go do niczego namawiac, tak tylko porownuje ;p
wytrwaly melee dingnie 75lv po dlugim czasie, blm nie ma z tym problemu, bo jego czas czekania na pty jest nieporownywalnie krotszy od czasu czekania jakiegos mniej lubianego melee, jak bst, war, mnk ;p
co moze prowadzic do frustracji a nawet agresji(woot;p)
blm, whm, rdm, brd juz na 65 sa przydatni na Dynamisie, jak bardzo przydatny jest melee 65, ktory 1) nie moze trafic mobka 2) jak trafi to zadaje gowniany dmg?
nie bijcie mnie >.>
tak tylko pisze... .___.
_________________ Kalcia (Mithra) - Ramuh [retired] Kalcia Kitsunetsuki (Miqo'te) - Sargatanas
|