Hejka! Dawno takiego poruszenia tu nie widziałam - oj, Olek narozrabiałeś..
Skoro już wszyscy tak owczym pędem to może i ja się zainteresuję (nie ma to jak w stadzie
).
W związku z tym mam pare pytanek:
1) czy FFXI jest grą, w której można spokojnie solować czy też trzeba się zdać na działanie w grupie?
2) czy dostępny jest Dual Wield? jeśli tak to dla jakiej profesji (wolałabym Thief'a)
3) jak duży jest świat? chodzi mi o to czy nonstop sie na kogoś wpada czy też można leźć pół godziny i nikogo nie spotkać.
Acha, na
http://www.Stratics.com w dziale FFXI walneli taki tekścik "New Player Walk-through". Cytuję fragment:
Cytuj:
Once your outside look around for a monster, click it twice until you see your Action menu pop up, click check and see how hard it is, don't worry it should be pretty easy, once you've checked it click auto attack and your character should draw its weapon, now all you have to do is push forward and your character will do the rest as long as your close enough.
Czy tak jest rzeczywiście, że walka ogranicza się do wydania polecenia ataku a następnie przyglądaniu się młócce z założonymi rękoma? Czy istnieje jakaś taktyka (Special Moves, Combat Abilities etc.)?
Pozdrowionka