Bodziu napisał(a):
Stok - wtrace sie bo akurat nie masz racji, podlevelowac sobie mogl rano w niedziele przeciez a po popoludniu uczyl sie, wiec nie widze tu akurat sprzecznosci ?
Obiektywnie rzecz biorac to faktycznie konkretne terminy podawalismy akurat jak Drac mial egzamin, ale reszta to tylko ogolne dyskusje co chcielibysmy zrobic, nic konkretnego (poza chybionymi terminami)
Mniej narzekan, wiecej inwencji tworczej, konkretny termin i jazda !
To co dzis robimy ??? Konkretnie !
Bodziu czy ty naprawde nic nie rozumiesz? Ja nie mam do was pretensji o to że sobie coś tam robicie jako static CoP, prywatnie czy w inny sposob.
Drac nie ma checi grać/ nie moze grać - nie ma sprawy.
Nie chcesz grać ty / nie mozesz itd - nie ma sprawy.
Chodzi o to że podawany jest termin spotkanai któryś raz z rzedu i nie ma ze strony wszystkich _6_ osob potwierdzenie że moga iść, albo nie mogą albo coś tam ...
Na AA nie ide narazie, do lv 74 nie ide na tą walke. To samo tyczy sie KS 30, do lv 73/74 nie ide na te walki. Uwazam że lvl potrzebny do załatwienia tych walk jest wiekszy niz lv 72 jaki obecnie mamy, a wyzwania ostanio miałem jak poszłem bić osmiorniczki z których jedna byla niesympatyczna i mnie zabiła. To sam sie tyczy kiedy walczyłem z mindgazerem, tez byl niemily i prawie mnie zabił.