Duszek napisał(a):
war/nin bierze lewego mammeta i odciaga do tunelu, summoner bierze prawego mammeta i kituje avatarem dookola areny, pld tankuje srodkowego mammeta a reszta go nawala zeby zabic zanim drugi mammet zabije avatara...
mozecie sprobowac w ten sposob?
cholera, mialam sie juz nie odzywac ale nie moge, robicie sobie sami takie problemy ze ja dziekuje... przez te 2 miesiace kazdy z was zrobilby ninja, rdm/nin tez jest dobrym kiterem na mammety... no coz...
n/c
Ta taktyka jest zla. Tzn moze i jest dobra, ale mozna umrzec. Majac 2 tankow mozna to zrobic o WIELE prosciej:
PLD wchodzi do srodka i agruje wszystkie 3 mamety (aggrowac nei znaczy vokowac, aggrowac znaczy wziac aggro i nie dotykac)
SMN hiluje PLD.
Ninja Vokuje jednego mameta i cale party go leje (nie luczac PLD i SMN)
Ninja vokuje 2 mameta (p.w.)
Ninja vokuje 3 mameta.
Majac jednego tanka jest 10tys innych problemow ale to juz Was nie doyczy
Maly edit:
Lvlowanie jobow na misje jest bez sensu i mija sie z celem. (nie wypominajcie mi, ze lvlowalem RNGa na promy
![:P](./images/smilies/icon_razz.gif)
2 z 3 zrobilem MNKiem). To co napisalem to 100% taktyta i praktycznie nie da sie przegrac. Dlaczego jha przegralem? Tank mial D/C... No cuz, niewazne. W kazdym razie kitowanie i sranie w banie jest dobre, ale poleglem jakos 7 razy na taktykach kitowania z 2xBST, ktorzy sa najlepszymi kiterai w grze. RDM/NIN jako kite ssie bo wszystko zalezy od szczescia czy czary siada, WAR/NIN potrzebuje 20 hi potow co moim zdaniem mijia sie z celem. Bo ja tez moge kupic 20 hi potow i wysylowac cos czego normalnie niemoglbym, To jest poprostu smieszne dla mnie. Nie kaze Wam robic tak jak ja napisalem, macie swoje taktyki itd. mowie tylko, ze gdyby Wasze zawiodly (tfu! zycze owodzenia ofkoz) i za 5 razem bez 2h i bez nadziei chcielibyscie jeszce raz sprobowac to zrobcie prosze jak napisalem ;]
Aha, oczywiscie niekoniecznie PLD musi kitowac 2 mamety, ale ma on najwiekszy VIT wiec jest to wskazane. Phal ma PLD moze nim isc, Pilek SMN i bedzie go leczyl, Vej WAR/NIN tankowal a reszta bedzie tluc, tzn Simi i Kalcia...... i kto? Wolny wakat ? XD Ja sie pisze XD lololol. A nie Tomala ;P No i tyle ;] Nie trzeba kombinowac z 20 potionami, z 2h, jakichs taktyk z kosmosu
![:P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Czlowiek uczy sie z czasem i bledami ;]
GuT laK!