Zeby nie bylo watpliwosci:
dzis (czwartek) expujemy od 20.30, ale trzeba zalozyc ze w zwiazku z konicznoscia sciagniecia update'u ktos moze sie spoznic. Uzbrajamy sie w cierpliwosc i czekamy w razie czego.
jutro (piatek) czas wolny, kazdy robi co chce: pije (jak ja)
, robi zalegle rzeczy z CoP, kopie na kurze czy walczy z UFO.
sobota - idziemy na AA o 19.00-20.00, mam ambitny plan zrobic WARa 25 na ta okazje. Po AA mozna troche poexpowac jak bedzie wipe out albo isc na BCNM (jesli wygramy, zebysmy byli nie tylko dumni ale i bogaci).
niedziela - exp i lvl 73 for all (ja zginalem znowu na Fafnirze ostatniej nocy i pewnie wczesniej nie mam szans na ding, nie wiem jak inni)
poniedzialek - exp
wtorek - exp
sroda - exp i mam nadzieje lvl 74 dla wszystkim
(Kazdego dnia miedzy 19.00 a 24.00 nic nie planujemyw grze, zeby nie poslizgow i przedwczesnych zrywan).
Po tej hard-core sesji mozemy odpoczac od siebie.
Jak komus jakis termin nie pasuje niech pisze jak tylko o tym wie. Zgodnie z uzgodnieniami nie dpouszczamy nieobecnosci z powodu CoPa, HNMLSeventow i wszelkich innych ciekawych rzeczy w grze. RL oczywiscie ma priorytet.
Wzorem CoP statica nawet jak nie ma full skladu spotykamy sie i tak i robimy rzeczy nie wymagajace 6 osob (skillup, NMy np. moj kaktus itp).
Pewnie w srode bedziemy rzygac na swoj widok, ale trzeba nadrobic zaleglosci z ostatnich dwoch miesiecy.