Targaryen napisał(a):
No ale Opi sie z tym zgadza więc luz, siądę sobie z boku i popatrzę jak Liderzy których nie ma albo mają Ls w dupie będa próbowali przywrócić porządek.
Celowo sie nie wtracam, bo ostatnio mi zarzucaliscie, zreszta calkiem slusznie, ze za malo gram zeby wiedziec co sie na LSie dzieje.
Ze swojej strony moge zagwarantowac Pixies nie
rozwalenie perelki, zadnych emodram z mojej strony nie mozecie sie spodziewac. Fund tez jest w bezpiecznych rekach, bo mam dosyc swojej kasy (nawet po skonczeniu relica cos powinno mi zostac).
Generalnie to mi tylko ciazy ta kasa, bo nigdy dokladnie nie wiem ile mam swojej. Mysle nad wybraniem jakiegos skarbnika, ale bedzie musial to byc Polak i osoba do ktorej konta nie maja dostepu osoby trzecie. Po przygodach Samadama trzeba miec naprawde ograniczone zaufanie do ludzi.
Niestety slabym jestem liderem jesli chodzi o organizacje eventow ostatnio, ale to pewnie glownie przez brak motywacji - nie potrzebuje z HNMow ZADNYCH itemow. Punkty zbieram zupelnie bez celu. Oczywiscie staram sie pojawiac co jakis czas na eventach, ale jak mam wybor piwko na plazy czy setenego fafnira to niestety wybieram piwko (choc Faf bylby pewnie zdrowszy).
Moje statnowisko jest takie: zasady sa swiete i jak ustalamy, ze dropy z okreslonych eventow ida do funda to ida.
Tego KB jednak traktuje za sytuacje wyjatkowa, bo to tak naprawde byl KB DH. Bez DH moglibysmy na nim tylko efektownie wipnac.
BARDZO zaluje, ze to nie byl KB Pixies, bo mielismy pierwszy claim w historii...

Szkoda, ze pora byla taka popieprzona.
Jesli chlopaki postanowili podzielic sie lupem od DH to oczywiscie nie powinni dostac punktow za to. To oczywiste.
Jeszcze jedna sprawa: nie uwazam, ze dyskutowanie spraw pixies tutaj, po polsku jest zle. Nie kazdy potrafi wyrazac swoje mysli po angielsku tak dokladnie jak po polsku. Poza tym po kazdym poscie na forum pixies mozna sie spodziewac pieciu pod rzad postwo Enoikosa, kazdy wielkosci noweli.

Trudno sie potem odniesc do wszystkich kwestii nie poswiecajac pol dnia na siedzenie na forum.
Fajnie jakby osoby nie bedace w pixies powstrzymaly sie z komentarzami, ale to tylko takie pobozne zyczenie.