tczewiak napisał(a):
Jadę po twoich kompleksach
![;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
A prochy to to co kupiłeś po sprzedaniu gili z equipu pixies
![:P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Jakich moich kompleksach? XD
Ok poswiece to chwile i rozwine ten temat XD
Jesli uwarzasz ze jeden facet moze wprowadzic w zaklopotanie drugiego w sprawie jego wygladu to masz chyba problemy z seksualnoscia. Jesli nawet cos takiego jest mozliwe to musza byc spelnione pewne warunki
1. Dziewczyna ktora sie temu przyglada
2. Koles ktory probuje drugiego kolesia zawstydzic przy niej musi wyraznie dominowac cecha ktora jest kompleksem tego drugiego
Pierwszy warunek jest niespelniony i wogole wlasciwie nie dziala nigdy na forum tylko wRL.
Drugi hmmm Jesli uwazasz ze 182 czy ile tam masz to wyraznie wiecej niz 175 to chyba sam masz kopleksy z tego powodu bo przywiazujesz do tego jakies na serio dziwne znaczenie. Moze informacja, ze jedna moja ex byla nizsza o 1-2 cm i wyzsza w szpilkach a druga wyzsza o 1cm i duzo wyzsza w szpilkach i jakos nie mialem z tym najmniejszego problemu, moze to rozwiaze Twoje watpliwosci w tym temacie a jesli nie no to trudno XD
Co do drugiej czesci Twojej wypowiedzi to zdaje mi sie ze probujesz sobie wytlumaczyc to ze wygladam jak wygladam bo bralem jakies sterydy ( wcinalem sobie bialko przez jakies 3 miechy, co to jest bialko i jak daleko temu do sterydow nie chce mi sie tlumaczyc ) i robisz sobie z tego wymowke ze bez starydow sie nie da utrzymac sie w formie a co za tym idzie jest to dla Ciebie wymowka zeby nie probowac, co skutkuje tym ze jestes badzmy dyplomatyczni "puszysty" a jak mniemam formy sportowej tez nie masz. Na dodatek oszukujesz sie jeszcze bardziej o czym swiadczy Twoj polzartem powiedziany wniosek ze nie liczy sie nic poza tym zeby nie miec problemow z przewczesnym dochodzeniem. Uwierz mi ze liczy sie znacznie wiecej i dziewczyna lubi jak facet jest zadbany, wiec jesli Freyah mowi Ci cos innego to dlatego ze jest mila i niechce Cie urazic
Wiem ze jestes nieprzyzwyczajony do takiego rodzaju dyskusji i wolisz obrzucac sie miesem jak politycy z PIS, ale ja nie mam na to ochoty, chociaz czesc mojej wypowiedzi mozna wziasc za atak naa Ciebie no ale tego sie nie dalo uniknac z koro tak bardzo naciskales
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)