Ja na dynamisy narazie nie chodze i predko nie bede chodzil chyba
Ale moge przedstawie Wam moj pomysl.
0.5pkt za uczestnictwo
1,5-2pkt za pierwszy AF2 (tutaj mozna sie spierac... bo 3 tyg a miesiac to roznica, z tym, ze jeszcze soboty moga byc etc....)
1pkt za kazdy nastepny AF
1,5pkt za stowke (100 value)
No i teraz sponsoring.... Biorac pod uwage fakt, ze kazdy kto sponsoruje chce swojego relica... no cuz... zeby nie zajelo mu to 10 lat.
Kazdy run w danym miescie moze byc sponsorowany. Fajnie by bylo gdyby np. Jeuno czy Glacier tez mogly byc bo tam CHYBA (podkreslam chyba bo ja nei wiem dokladnie) wypadaja monety.
Milion gil sam w sobie jest dosc wysokim kosztem + do tego np.
1,5pkt za sponsoring.
Oczywiscie jak bedzie duzo chetnych do sponsoringu (a zapewne bedzie) to /random. A jesli nei tak to np. jeden sponsoring na miesiac czy tam tak jak Gal mowil, ze nie mozna runu w tym samym miescie drugi raz z rzedu sponsorowac. Ot co taka moja mala wizja.
A btw. Ten kto sponsorowal powinien dostac wszystki 100 value za cene sponsoringu a nie dodatkowe punkty. Jesli akurat temu wypadnie 2x a innemu 0 no to cuz.... trudno sie mowi. Pech i tyle. Nastepnym razem bedzie lepiej. Nie sprawiedliwe byloby odbierac sponsoroujacemu prawo do 100 value. A gdyby musial za nie placic np. dodatkowe 0.5pkt to tez nie fer.