Slayerek napisał(a):
Ja myślę, że kolejnego af'a można dopiero wtedy dostać jak dostanie je cała reszta z danego joba. Punkty zostaja także znowu jest szansa na pierwsze miejsce na kolejnego af'a, chyba że ktoś przestanie chodzić to ktoś go wyprzedzi ... , ale
zawsze liczyć się będzie uczestnictwo i za to będzie nagroda.
Bardzo lubie wypowiedzi ludzi luzno powiazane z tematem :>
Dynamis może sie odbywać co 3 dni, na liscie DP jest faktycznie kupa luda.
70% ludzi sie nie pojawia na dynamisach z jakiś przyczyn.
Są tacy co polecieli sobie w kule i sa tacy co nie maja na to czasu proprsotu.
Jak już mówiłem potrzebuje Jeuno i AF i dostęp do Glacier, Smi jak bedziesz sie czuł jeśli nie bedziesz miał dostepu do glacier i xarca a beda sie tam odbywaly rajdy 3 na 4 w miesiacu ?
Policz sobie punkty .. dostaniesz 1 punkt jesli nic ci nie wypali kiedy akurat bedzie bastok czy inne miasto, a jak się okaze ze ci cos wypalilo ? np nawalil ci net? To co wtedy ? z 1,5 dziłania ls-a zarobisz ZERO punktów a ci co maja dostęp do Xarca i Glacier zdobęda przez ten czas 6 pktów.
Dlatego uważam że punkty są nie uczciwe wobec calosci grupy jak i mnie konkretnie.
A kto zabarania robić przy takiej ilości luda 3 dynamisy jednoczesnie ?
150 osób w ls-e ? OMFG to obsada na wszystkie 3 miasta na raz !
j/k.
Punkty, punktacja itd ladnie wyglada na papierze, uważam że punkty sa nie potrzebne, wsytarcza pewne reguły !
Proste
Jasne
Uczciwe
1. Nie mozna lotować AF-ów na pierwszych 3 dynamisach.
2. Po wygraniu Af-a nie mozna lotować na drugiego AF-a przez 2 runy.
3. Nie mozna sponsorować Dynamis cześciej niż raz na 4 runy.
4. Monety 100 Value z raidów nie sponorowanych trafiają do kasy LS-A, prawo odkupic za gile maja osoby widoczne jako aktywne, na 2 i wiekszym poziomie upgrd relica, mozna im dać np 500k za 100 v i 5k za 1 value - to nie maja byc zyski tylko kasa na ew runy Xarca czy Galcier lub Jeuno. To ma byc wlasnie revard za aktywnosc. I tu o prawie zakupu moze decydowac aktywnosc. Ale nie na zasadzie punktów tylko ogólengo uczestnictwa w raidach DP.
Kuniec kropka.
Rgeuły moge rozbudowac ale po co.