Ja z HNM LSow dostalem nawet sporo, ale w tej chwili wolalbym skasowac gre niz wchodzic do nastepnego.
Nam w CC brakuje teraz glownie dedykowanych RDMow. Jesli z DH jest tak jak mowi Naif to mamy teraz dwoch: Lesia i Naifa, ale obaj maja tez inne przydatne joby wiec robienie z nich rdmonly byloby bez sensu.
Cold --> po pierwsze Gizmos ma narazie tylko 68 lvl chyba (a my mamy dla RDMow bardziej ambitne zadania niz refresh i cure), po drugie Cold w CAE bedzie dla ciebie zawsze wazniejszy niz Gizmos w CC.
Samadam --> nowe LSy powstaja co chwile, zwykle sa to dramaLSy nastawione na nabicie kasy liderom i szybki, gwaltowny rozpad po paru miesiacach. Zawsze tez jest miejsce dla nastepnych.
Jesli chodzi o pomysl NASZEGO LSa to ja to widze tak: dajemy perelke wszystkim Polakom lvl 60+, ktorzy nie sa w zadnych innym LSie i przyjmujemy ludzi z zewnatrz 70+. Cala reszta siedzi na CC, ktore staloby sie taka noobzona i miejscem gdzie co jakis czas wpadalby jakis uber, zeby sie czyms pochwalic.
Jedyne co potrzebujemy z 3-4 polskich liderow z wyraznym podzialem zadan, ja tam moge np zajac sie tabelka czy kalendarzem, ale calosci napewno nie pociagne sam. Wbrew pozorom bycie liderem to ciezka praca, szczegolnie jak sie nim zostaje nie z zalozeniem wydymania calej reszty.
Ogolnie to nie jestem zwolennikiem takiego rozwiazania, mam sentyment do starego CC, ale byc moze nie bedzie innego wyjscia...