Cytuj:
Dobra ale skoro jest taki sposub rozumowania to jakim cude chodzi jedna osoba spoza CC na limbus?
Nie zdecydowalismy ot tak, ze wezmiemy kogos kogos spoza CC. Wiekszosc z nas mimo, ze nie miala nic przeciwko osobom sposza na poczatku teraz juz raczej wie, ze to bym bylo wieksze dla nas utrudnienie niz pomoc. Nie bylo mnie wtedy jak sie Val dostal, ale ja bym stawial na to, ze:
- nasz bardzo dobry i zaufany przyjaciel
- swietny brd
- i wogole brd czyli job, ktorego nam tak naprawde tylko brakowalo, wczesniej Drac i Pit chodzili jakos na zmiane i to nie bardzo sie sprawdzalo, teraz Drac chyba z SW chodzi a Pit z nami i brd byl nam bardzo potrzebny jesli chcielismy cos wice zrobic
Z tego co wiem zdsecydowalismy, ze Val bedzie jedyna osoba spoza CC na limbusie ale moge sie mylic.
No, ale sprawa wyglada tak - mamy 5 wolnych miejsc, 6 teraz kiedy nie ma Stoka, wiec jak inna sie zgodza to Lugo moze moglby chodzic, ale jak wroci Stok to jedna osoba bedzie musiala odpasc. I to wy bedziecie musieli zdecydowac co z tym zrobic - czy kogos calkiem wywalicie, czy bedziecie na zmiane chodzic czy jak jeszcze. Zadna ze starych osob nie odejdzie(Rha nawet nie wypuscimy ;P)