No tak, cała Loth, z jednej piaskownicy przeniosła grabki by się kłócić do drugiej -_- Więc chyba czas na moje wyjaśnienia.
1. Scorpio święte słowa prawisz. Jestem przeciwny PL-owaniu, dawaniu kasy (ale nie pożyczaniu, uważam, że jak ktoś chce pożyczyć pieniądze i wiem, że odda to pożyczam, co mi szkodzi). Przyszedłem na Ramuha wiedząc, że i tak ta postać zostanie pewnie dość szybko skasowana
(co się ostatecznie stało). Moim celem było udowodnienie grupce "zapaleńców" z forum, żeby następnym razem pomyśleli zanim zaczną coś gadać. Co do pomocy merytorycznej, to było wiadomo, że będąc low levelowcem nie będę jej potrzebował bo mam to oklepane, więc nie wiem jak z nią jest na ls-ie. A co do miłej atmosfery, to tekst: "To ten maruda z forum. I co w końcu tu przylazłeś (bądź przyszedłeś, nie pamiętam ^^)" skutecznie odstręcza mnie od takiej miłej atmosfery (widzicie, jedna osoba może zepsuć opinię wszystkim). To chyba tyle wyjaśniłem ^-^
2. Loth na serwerze byłaś może i dwa tygodnie, ale na ls-ie ile? 3 godziny? cały czas miałaś wyłączony, bo ci literki przeszkadzały. Tak oto Loth poznała atmosferę CrystalMoon o której się tak wspaniale wypowiada. Tylko, że ty takiego tekstu napewno nie usłyszałaś, a my także jesteśmy pomocni (że czasami pytanie trzeba spamować, to normalka
a jak się nikt nie odzywał, czyli że nikt z obecnych nie mógł pomóc ^^). Więc ty także oceniłaś serwer i ls bez jego znajomości. Więc jesteśmy równi miarą i tyle.
3. MMORPG jest jak żona
Jeden na całe życie
Uff... mam nadzieję, że po krótce to wyjaśniłem
Mam nadzieję, że większość użytkowników się nie obraziła
Podziękujcie grupce, która nie rozumie słowa nie