Gli2duS napisał(a):
kamilus zdecydowanie za dużo czasu spędzasz z Enoikosem. tym bardziej nie dziwi fakt, że twój LS się rozpadł.
Mój LS się "rozpadł", bo nikt inny nie chciał zająć się jego prowadzeniem, a ja nie miałem na to czasu. A rozpadł się tak, że każdy z automatu był przyjmowany do SW. Z tego co ostatnio sprawdzałem to z Eno za sobą niezbyt przepadamy
![:lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Cytuj:
najbadziej podoba mi się fragment:
tczewiak napisał(a):
d/c w trakcie runu uznane przez większość za zrobione celowo: -6pkt.
to co? będziesz skanował IP, dzwonił do providera, elektrowni albo Krystyny z gazowni, żeby dowiedzieć się czy nie wystąpił błąd na łączach, nie zabrakło prądu, a może będziesz próbował włamać się na kompa, żeby przejąć logi?
Bo jesteś baranem i nie rozumiesz pojęcia "uznane przez większość". Były sytuacje, że osoby po wyposażeniu wychodziły/robiły d/c. Glizda - nigdy nie byłeś zbyt rozgarnięty, no może rozgarnięty byłeś, ale nigdy nie przykładałeś się do runów, a przeczytanie jakiejkolwiek strategii przerastało Twoje możliwości. Rozumiałem to - rodzina, zmęczenie materiału. Jednak czemu ktoś przez, którego run rozkładany jest na łopatki, opóźniany i wkurza resztę osób ma otrzymywać taki sam reward? Zaproponowałem przejrzyste zasady. Istnienie kar nie wymaga ich stosowania wszędzie i zawsze. Jeśli ktoś chronicznie ma w dupie resztę to obrywa.
Cytuj:
zamiast próbować ulepszyć innych, spróbuj ulepszyć siebie, bo czytając post Rha widać, że nawet w HNMLSie niczego się nie nauczyłeś
Czegoś tam się nauczyłem. Jednak do poziomu Val, Rhae, Katsu mi daleko. Ostatnio dla przykładu spanikowałem i uleczyłem Rhae pieprząc hate. Jednak w stricte polskiej grupie czasami krew zalewa, gdy po raz n-ty z rzędu robi się to samo, a zawsze komuś:
- brakuje medsów
- aggruje na snk
- aggruje na invi
- używa cellsów w trakcie para
- spóźnia się
Dlatego wizja kar szybko by wychowała tą część, która ma na run wyjebane, traktuje salvage jako "rozrywkę", a inni przez nich cierpią. Najbardziej wkurza, że runy olewają osoby najbardziej sympatyczne, a ci, których niespecjalnie jakoś lubię - starają się.
Cytuj:
śmieszny jesteś.
FA. Tyle w temacie śmieszności.