Tadek napisał(a):
W takim razie co jest dowodem na bycie no-lifem ?
Chodzi o to ze to sa tylko dowody posrednie nie wiadomo czy doszedl do tego ciezka praca czy znajomosciami, szczesciem, pomyslowoscia.
Targaryen napisał(a):
A tak poważniej to gość jest z Apathy- ekipa farmowała PW jakieś 5 razy w tygodniu i sprzedawali shenglongs/dorje/hachiryu haramaki za 50-200m sztuka, jak AV był do zabicia przy pomocy KC darków to też chyba z 15 killsow zrobili i sprzedawali dropy. Kasy tam miał każdy jak lodu ale sama kasa do zrobienia wszystkiego nie wystarczy.
Rhae wez przestan rodzielac fakty. Jak sam dobrze zauwazyles Apathy to 1 LS ktory zabil PW i sprzedawali pozniej dropu non stop i kasy tam mial kazdy w chuj. Dodatkowo koles ma bonecraft na ktorymw czasie inflacji mogl zarobic drugie w chuj. To samo z AV. Nie wiem czy takie ostre farmowania przez krotki okres czasu to od razu no life. Ty no lifem nie jestes a jakos zawsze umiales sie ustawic ze w Pixies byles w czolowce punktacji. Monety na relici da sie kupic za kase (wszystkie) i Alexy tez.
Targaryen napisał(a):
"Mythic to tylko kasa" haha to powodzenia z kupowaniem setu na PW a potem znalezienia ludzi, którzy to zrobią dla ciebie. Na Ramuhu i 90% serverów do dzisiaj nieosiągalne. To, że ten koleś ma to kwestia LSa w jakim jest.
Znowu nie rozumiem, ja komentowalem konkretny przyklad czyli tego kolesia. Bedac w Apathy jak mial kase na alexy to wlasciwie mial mythica zrobionego bez wysilku. To znaczy muszial zbierac punkty, ale nie koniecznie byc no lifem
Targaryen napisał(a):
A jest to ls nolifów skoro grają cały dzień i farmują cały dzień więc Tad ma rację. A niezależnie od tego jaki tam mają system to koleś musi być superaktywny skoro LS mu robi kolejne zabawki. W dodatku jak na lolifa to głupi jakiś skoro burtgang zrobił
Skad wiesz ze LS mu robi zabawki? Moze kupic monety na relici, a LS mu zrobil itemy z ice/xarca, a to akurat dla LS typu Apathy zero wysilku.
Co do Burtganga to byl taki okres w ffxi gdzie Burtgang byl uwazany za super miecz dla PLD i pierwszymi mythicami to bylo z 80% burtgangow. Koles ma tez wyraznie fiola na punkcie PLD (2 tarcze 3 miecze).
Podsumowujac, to wszystko tutaj to dowody posrednie.
Nie potrzeba byc no lifem zeby Ci LS zrobil rare/ex pod relici i mythici.
Majac kase relic i mythic dla kogos z endgame LS typu Apathy to kwesta campienia monet na bazarach. Mogl tez byc no lifem zbierac tony punktow i miec sponsorowane relici i mythica itd. ale tego nie wiemy.
Tadek ja piszac ze koles nie koniecznie jest no lifem nie mam na mysli ze nie jestem pod wrazeniem bo jestem tylko nie koniecznie tego ze koles jest no lifem. Jestem bardziej pod wrazeniem organizacji czasu, przewidywalnosci rynku, znajomosci itp. Nie wiem po czym wnosisz ze koles skonczy jak jakis azjata.
Dobry przyklad to Arthars. Koles pracuje, ma dwoje malych dzieci, trioboxuje itd. i ma 2 relici (90 kikoku 85 apoc) 4 empy ktore zrobil w wiekszosci sam triobox (90 Masa 90 Cala 90 Kannagi 85 Almace). Jakim cudem to wszystko godzi? Takim ze ma 100+ M gili i kupuje sobie triggery na prawie wszystko co skraca czas robienia wszystkiego o jakies 75% i zamiast farmic 16h dziennie empy. On sobie farmi 4h i robi w tym czasie 20 itemow i ma empy 85 w 5 dni.