swordsman napisał(a):
stoka nadal czuje sie pokrzywdzony mimo ze ma jeden z 4 rdm afow jakei keidykolwiek w dp wypadly, no coz
4? A wydawało mi się że wypadły tylko 2
Nie, nie czuje sie pokrzywdzony, czuje że nie mam szans zdobyć AF po "wprowadzeniu" zasad nad ktorymi obecnie pracujecie, za kazdym razem kiedy ide na dynamis to z czegoś razygnuje, i jak mówi Bodziu zaczynam mieć więcej długów i obowiązków niż faktycznych zysków. Nie chce poprostu wpaść w poczucie obowiazku związanego z potencjalna utrata 1 punktu ktory może zadecydować o tym czy ostanich pare miechów spędzonych W DP pojdzie psu na bude bo ktoś akurat bedzie miał 1 labo 2 punkty wiecej niż ja kiedy ten AF wypadnie. Teraz jedynie moge mieć pretensje do generatora liczb losowych, wtedy moge mieć żal do konkretnej osoby - osób. Na dziś idąc na dynamis mam powiedzmy teoretycznie 10% szansy na Af-a ... z punktami ta szansa spada do zera.
Moge się zgodzić że musze "odpracować" AF chodząc na dynamis-y inne niż te na ktorych sa moje AF-y, ale rywalizować o punkty nie bede bo to nie ma dla mnei sesnu, stanie sie to obowiazkiem pojscia na dynamis a nie dobra wola czy checia stawienia czoła wyzwaniu jakim jest udział w takim rajdzie i wygranie tego raidu. Zresztą może się ułożyć tak że nie bede w stanie być kilka razy na dynamis bo coś w rl mi wypadnie i co wtedy ? mam usiąśćw kacie i się popłakać bo nowo przyjeta osoba akurat bedzie mogla isc na ten dynamis i przescignie mnie w prawie do zdobycia AF ?
A co z nowymi członkami DP ... zawsze beda biedniejsi w stosunku do Vetów, a tak naprawde Dynamis to zbiorowy wysiłek i ci Veci gowno nie AF czy monety by mieli bez tych młodych, bo ci ktorym zalezy tylko na AF-ach beda mieli w dupie i tak i tak potrzeby innych .. vide Donexan itd.