Ja na SW Dynamisy nie będę chodził - nie widzę w tym najmniejszego sensu. Biorą się za to ludzie którzy średnio mają pojęcie(nie twierdzę że wogóle nie mają). Jeżeli Stok uważasz że tam masz większe szanse na AF RDM'a to się grubo mylisz
Po pierwsze będzie mało ludzi, po drugie będziesz mógł prawdopodobnie brać udział co drugi tydzień - bo chcą umożliwić łażenie na Dynamis "wszystkim" tzn i DynamisCorp i DP, po trzecie nie bawi mnie łażenie na Dynamis gdzie nie będę miał szans dorwać nawet najmniejszej monety przynajmniej przez rok - już teraz wiadomo że pierwszy do upgrade'u pójdzie relic BRD'a tylko jeszcze nie wiadomo do końca czyj, następnie zaś szansę będą miały "bardziej" użyteczne joby(mi to nie pasuje). Wolę iść na run z CC - zawsze jakaś szansa na AF dla ludzi będzie - zwłaszcza magów, a przy okazji może jakieś monety się trafią.
Ponieważ pozwoliłem sobie na lekki OT
powrócę do tematu.
Mam nadzieję że Sai zamieści jakieś 3-4 propozycje i będziemy mogli je przegłosować. Tak chyba będzie najsprawiedliwiej. A takowych można by tu zebrać naprawdę sporo i to całkiem konkretnych(jako całość).
Liczę na dość szybkie załatwienie tej sprawy.
P.S. Stok - z tego co czytam to odrazu zakładasz że Ciebie nie będzie na jakimś Dynamisie a ktoś inny będzie w związku z tym nie masz szans na AF - to chyba logiczne że jak Cię nie ma to nie dostajesz, tak jest wszędzie i w każdym HNM LSie. A napewno przy przejrzystych zasadach będziesz miał na to większą szansę.