od 1 marca mam nowa prace, pracuje w systemie 3-zmianowym, w godiznach 22-6, 14-22 i 6-14 i tak w kółko, moze ktos potrafi mi wytlumaczyc jak w tej sytuacji mam byc na eventach?
podobno na trial list trafilam bo zdobylam 20 punktow na 200 mozliwych - na 200 mozliwych dla kogo? dla nolifow ktorzy 24/7 siedza w finalu i nie maja pracy, szkoly, zycia prywatnego?
staram sie chodzic na wszystkie scheduled eventy jak tylko mam czas ale nie moge sie rozdwoic i chodzic na eventy kiedy jestem w pracy, tak bylo z ostatnim trigger runem, triggery robili dopoludnia jak normalni ludzie byli w pracy / na uczelni..., chodze na einy, tia, cerby, khim jak popna a ja jestem ingame...
ile osob uzgadnialo te listy? czy jest wsrod nich ktos z polakow? moim zdaniem pixies zamienilo sie w piaskownice Enoikosa >.<
dla mnie end game to nie jest bieganie z kampu na kamp , nie zamierzm spedzac kilku godizn ktore zostaly mi na granie na chodzenie na 3-4 godiznne dynamisy bo wciaz sa na LSie nowi ludzie ktorzy potrzebuje clear z miast, kiedy postatni raz pix robilo cop dyna? pewnie jest wiecej ludzi ktorym zalezy na -! czesciach z dyna-tav niz robienie cleara dla kolejnej nowej osoby ale ostatnio chyba nikt poza eno nie ma nic do gadania na pixies...
chyba nie pozostaje mi nic innego jak napisac pozegnanie na pixies, zaluje bo mam tam mase znajomych ale teraz bedziemy sie spotykac tylko na poza-pixiesowych eventach