Tak tak a swistak zawije sobie w te sreberka ....
Kompletnie to ty nie wiesz co piszesz, myslisz ze kazdy kto robi postac i chce miec G2 zaliczone bedzie robil THFa do 25lvl bo Pan Casp wpadl na genialny pomysl aby na 2Hr THFa i na Fleee wpasc i examnac ??? w tym czasie jak NM go bedzie pral hahaha LOL
Faktycznie moze i mam te 71lvl i moze nie mam taaaakiego doswiadczenia jak Ty, chyle glowe, w koncu co tam ja nic nie wiem, to nie mnie ten NM razem z Rha walnal choc bylismy na Inv i Sneaku, to nie ja robilem ten G2 i w ogole inne zrodla pisza tak jak jasnie Pan Casp sobie wymyslil !
Sorki ale troche mnie ponioslo !
A tak na powaznie, skoro wiesz lepiej to powiedz mi po co sie pytasz jak nikt z nas (chyba nawet wiekszosc 99% - zostawiam ten 1% na takich doswiadczonych jak ty) nie wpadl na tak genialny pomysl skorzystania z THFa
Oczywiscie kompletnie nie odpowiedzialem na Twoje pytanie, bo nieuciekalem sie do takich metod lamerstwa (nie tyczy sie to Ciebie - ogolnie pisze), aby w czasie jak inni narazaja zycie zostawic wszystkich i pojsc sobie zakosic owy key item, no coz takiego doswiadczenia nie mam i raczej mi do takiego nie spieszno
No i w koncu odpowiem ci na owe pytania, a nie pytanie:
Czy potworek musi zostac zaciukany aby mozna bylo zdobyc ten "tragicite" ?? nie wiem nie probowalem !
Jakie sa te monstra?? 3 rozne NMy wcale nie latwe nawet z alliancem na ponizej 60lvl jest trudno, w sumie zalezy od skladu.
Bo wiadomo ze THF 2HR chroni przed fizycznymi atakami, ale przed magia juz nie uchroni... Czy te potworki uzywaja magii?? nie pamietam
Btw. Jakbys czytal co pisze to tez bys nie pisal swoich bez podstawnych stwierdzen, na wielu forach pisano ze key item mozna dostac dopiero po zabiciu NMa, poza tym owy spryt, o ktorym pisal Maat dotyczy tego aby po zabiciu NMa zrobic to bardzo szybko, gdyz respawn jest w czasie okolo 15sekund.
Polecam oczywiscie komentarze (
link w ktorych tez ludzie opisuja ze owe NM potrfia korzystac z magii typu Paralyze Aoe czy tez jakis Fire Breathe itp
Co zlego to nie ja !
Good Luck !