zapewne ja jestem na bliscie Canto;
nie doszloby do tego wszystkiego, jakbys po prostu darowal sobie dalsze drazenie tematu Zjawki i tego jak bardzo nie chcesz z nia nigdzie chodzic; mysle ze i bez tego kazdy to wie;
to ze za Zjawkowymi wyczynami i jej zachowaniem 'nie przepadam', nie znaczy ze od razu nie moge chodzic na wyparwy gdzie jest 6-12-24-... osob w tym ona jedna.
po probie wytlumaczenia tego Canto na gg i napisaniu, ze takie zachowanie robi INNYM pod gorke i ze kazdy job sie przydaje, a rng na pewno, dostalam odp o tresci 'ssij huj' i blokade.
to ze mialam juz dosc tematu Zjawki, mialam nadzieje ze sie skonczyl, a tylko jeden Canto sie wciaz go trzymal, to mu napisalam, zeby przestal zachowywac sie jak dziecko, bo ile mozna to tak ciagnac?
i zostalam (tak sadze ze ja ;P) nazwana dwulicowa (nie bronilam zjawki, a chyba tak myslales, po prostu mialam dosc pierdolenia o jednym, ciaglego czepiania sie i fochowania, naburmuszania i zloszczenia; Vejitta myslal jak ty, Canto, jednak zjawkowa chec dolaczenia skwitowal 'rotlf' i tyle; robcie ludzie co chcecie, ale miejscie na uwadze innych ><).
rozumiem, ze moglo rozsmieszyc niektorych jej nagle zgloszenie sie do wyprawy po tym jak uberzy wyrazili chec. dobra, mozna bylo i to napisac, ale kurde, no >< wystarczy, jezu,jak mnie to denerwuje ==;
nastepna rzecz, to niektorzy melee mogli poczuc sie zagrozeni Zjawkowymi lotami, to bylo ustalic ze Zjawka, lotuje jak inni melee maja juz co chcieli miec lol ;p (nie wiem, no, lol
)
jakos dawniej mi sie z Canto super gadalo, wspolne wyglupy i totalne jazdy (SCy z brdem Yitoku); Canto + {Raging Fists} + {Haste} = {death}.. i prosby whma o to zeby na canto nie castowal haste, a on swoje..
nie wiem co sie stalo, ze sie zmienilo i nie wiem co sie stalo, ze zaczelismy jakies sprzeczki;
szkoda.. .___. moze da sie jeszcze narpawic,a le mysle ze to od ciebie, Canto zalezy, bo to ty dales mi blokade na gg, nie ja tobie
Canto ma drugiego LSa, wiec mysle, ze jak odszedl z CC i nie postanowi wrocic, to tam ma 'drugi dom' lol ;p
jesli Canto pojawi sie na wypadzie w czwartek i pojawi sie zjawka (a wydaje mi sie ze moze sie nie pojawic, widzac cale zamieszanie >..>), to dla mnie ok, jak zadne z nich sie nie pojawi... to trudno... tak wybrali.. z tym ze wtedy bedzie nas mniej, a mniej ma trudniej ><
mam nadzieje, ze po tym poscienie nie dostane mega flame'a ><