Mysle, ze Canto nikogo obrazic nie chcial.
W sumie
jak przeczytalam nad ranem po wyjsciu z gry to, co napisal, to chcialam odpowiedziec: "zostaniesz ukamieniowany"
ale pomyslalam po co mam to pisac?
Poprostu po zrobieniu 2-5 chlopaka zachcialo sie zwyciestw i pomysleli sobie "zalozmy twardy statik ludzi, co maja czas i chca CoP zrobic szybko..."
Powiedzialam, ze jest to do rozwazenia, jak mnie zapytali co na ten temat mysle.
Rozwazajac, przychodze do wniosku:
* aby miec taki statik wszystcy musza mic 70+ i rowne szanse w sub-jobach, co umozliwi niezaleznosc (przyklad statik CoPowy Hucka - nie maja jobow ktore daly by im mozliwosc zrobienia misji z Bombka).
* musza byc wolni czasowo (ja nie jestem wolna, mam sporo lvl-owania, planuje zrobic ZM, craft, Fenrira... + RL, gdzie mam goscie, meza i tp.)
* jestem zwiazana z zespolem mojego CoP statika, choc dla wielu wydaje sie on (ten zwiazek) malo zrozumialy, ale ja go bardzo cenie i nie martwi mnie to, ze moze bedziemy robic CoP przez rok czasu.
* nie uwazam statika za zlo, ale wiem, ze owy nie pozwala swoim czlonkom na wolnosc ruchow, wiec wolne osoby beda zawsze uzaleznione od decyzji innych i ich dyspozycji czasowych.