Erelen napisał(a):
Bzdura. Level 75 popularnym jobem zajmuje 2 miechy, znam jednego blm, który w takim tempie dobił do 75.
Muahaha nie rozsmieszaj mnie prosze. Po pierwsze naucz sie czytac zanim cos odpiszesz, WYRAZNIE napisalem ze: przy zalozeniach ze wszyscy zaczynaja od zera. PIERWSZY job na lvl 75 ZAWSZE zajmie ci 6-8 miesiecy. Drugi idzie juz zawsze latwiej.
1) Blm wcale nie jest tania postacia.
2) Jesli wszyscy zaczynaja od zera to :
a) nie wszystkie czary sa dostepne
b) wieksza czesc pochodzi z dropow lub jest questowana - a TO ZAJMUJE TROCHE czasu
c) zrobienie G1, G2, G3, itp zajmuje troche czasu i jesli ZACZYNASZ ze wszystkimi od zera to MUSISZ czekac na reszte zeby dociagneli do Ciebie zeby to zrobic
d) zaczynajac od zera ze wszystkimi masz po drodze MASE questow do zrobienia a to tez ZAJMUJE czas
e) ZM 1-12 tez troche zabiera czasu
f) minimalnie musisz miec rank 6 wiec tez tego nie zrobisz w tydzien
itp itd.
Co do Blm NIE zrobisz go za Chiny Ludowe w 2 miesiace nawet zaczynajac na Ramuhu gdzie wszystko mozesz kupic NAWET kupujac bilion gili na IGE zeby pokryc wszystkie koszta zwiazane z ta postacia.
Jest to mozliwe jesli :
1) masz juz przynajmniej JEDNA postac na 75 lvl
2) masz przynajmniej tu podam wartosc mojego serwera okolo 50 mil gili lub moze wiecej, wydaje mi sie ze komplet Staff +1 wynosi oklo 40 mil, a gdzie czary ? , ktore tez nie sa tanie, pomijam fakt ciuchow.
3) masz static ktore lvl PRAWIE 24/7
Ale nie takie byly zalozenia Comodo, bo zalozeniem bylo ze WSZYSCY zaczynaja OD ZERA. Wiec zanim zaczniesz sie sprzeczac prosze przeczytaj uwaznie co napisal Comodo i co ja napisalem.
PEACE
BTW. Na moim serwerze pewna grupa rmt, 5 blm/rdm 1 whm/blm wszyscy tarutaru. Zaczynali od ZERA, rank 1, mieli wlasne support gili, innych rmt ktorzy pomagali im w misjach, G1 itp, urzadzali manaburn exp pt, byli caly czas ochraniani przez 2 wysokich lvlem rmt w razie linkow itp. Pomijam fakt ze grali prawie caly czas 24/7. Zrobienie lvl 75 zaczynajac od zera nie martwiac sie o kase tylko lvlujac i robiac najpotrzebniejsze misje zajelo im ponad 3,5 miesiaca. Wszyscy na moim serwerze to wiedza bo byla to pewnego rodzaju sensacja. Nawet mam kilka screenshotow w domu z ich pt. Faktem jest ze CoP i dostep do Sea zrobili w niecale trzy tygodnie ale lvl 75 zajal im znacznie dluzej.