Bodziu napisał(a):
Rhaegal - elaborat ?
Hmm... widzisz, nie zrozumiales co napisalem. Niegatywne statusy bylo przenosnia do twoich foch zwiazanych z uczestnictwem w Limbusach po splaceniu dlugu, z reszta ja odczuwam pewna laske jaka "Wielki Rhaegal" robi nam wielka przysluge, ze z nami pogra, moze sie myle, ale takie odczucie sprawiasz piszac za kazdym razem jak cos jest nie tak - o stracie czasu i kasy. Kazdy z nas traci czas, kazdy z nas traci kase, w mniejszym lub wiekszym stopniu, to tez takie myslenie wydaje mi sie, ze jest nie na miejscu.
A co do tekstu:
Cytuj:
masz dupę wyżej głowy i na byle uwage obrażasz
- skomentuje tak: i kto to mowi ?
a co do
Cytuj:
jesteś przewrażliwiony że ktoś młodszy od Ciebie śmie zwracać CI uwagę.
nigdy mnie nie interesowal wiek przy komentarzach, zawsze biore pod uwage tresc, zadna hanba przyjac krytyke od kogokolwiek jesli ma racje.
Wiem Rha ze ty zawsze musisz postawic kropke nad i, wiec pisz sobie co chcesz, masz prawo, ale nie dziw sie ze inni tez moga cie widziec w innym zwieciadle anizeli twoje wlasne ego
Po pierwsze Bodziu, jak uzywasz przenośni to wepchnij ją w cudzysłów dzięki czemu unikniemy nieporozumień, które doprowadzają do mylnych wypowiedzi zarówno moich jak i Slayerka.
Tutaj info do Slayerka: nigdzie nie napisałem, że BLM ma sie zajmować tym wszystkim o czym piszesz. A odnosząc sie do drugiego posta, Valyana grała tak jak to było potrzebne przy naszym setupie i skoro szło LEPIEJ niż ostatnio to albo to świadczy o tym że potrafi grać bardem i poza tym dbać o kilka innych rzeczy albo mieliśmy MEGAFARTA i TAK PO PROSTU WYSZŁO.
Po drugie Bodziu, jak masz zamiar komentować czyjąś wypowiedź to odnieś się do całości która jest skierowana pot Twoim adresem- w tym przypadku całego posta. Bardzo wygodnie jest wyciągać z wypowiedzi pojedyncze zdania i przegadywać się co do ich znaczenia. Chciałbym wiedzieć jakimi argumentami poprzesz swoją odpowiedź
Bodziu napisał(a):
Cytuj:
masz dupę wyżej głowy i na byle uwage obrażasz
- skomentuje tak: i kto to mowi ?
No właśnie, jakiś argument bym poprosił bo jesteś jak na razie gołosłowny.
No chyba że "pijesz" w kierunku mojego dalszego uczestnictwa w Limbusie po spłacie Boxer`sa i fochy z tym związanej jaką Wam robi "Wielki Rhaegal" kiedy używa argumentów o stracie czasu i pieniędzy. Otóż wyjaśnię Ci pewną rzecz- nie żeruję na HQ cudzych kraftów jak Ty, dbam o swoje Toolsy samemu, dbam o swój sprzęt samemu, dbam o medycynki samemu i o food też. Nikt mi tego nie robi poza mną samym bo potrafie o siebie zadbać a czego nie zrobię to kupuję. W związku z tym SZANUJĘ to za co płacę ponieważ nie zwrócę się w krytycznej sytuacji do Zjawci o Shihei "bo na AH drogo" czy do Stoka po silent oile. Tak MARNUJĘ CZAS I KASĘ kiedy ginę po raz TRZECI przy TRZECIM Monku mimo dwóch WHMów. To był raz użyty argument, widać nie zrozumiałeś sytuacji, której on dotyczył. Owszem jeśli wszystkim poza Stokiem, Zetem i Galem, którzy robią WSZYSTKO aby usprawnić nasze wypady wszystko "wisi" to tak, MARNUJĘ CZAS I KASĘ. Zrozumiałeś teraz o co mi chodzi? Zamiast obrażać się i reagować negatywnie na każdą moją wypowiedź zdaj sobie sprawę że jeśli nie będziemy sprawnie współpracować to nic nie osiągniemy ponad to co teraz mamy. No chyba, że kończenie Limbusa "na farta" jest dla Ciebie szczytem możliwości, jeśli tak to faktycznie reprezentujemy dwa różne punkty widzenia. Dla mnie nie istnieje "jakoś to będzie" ja wyciągam wnioski z pomyłek i staram się je eliminować. Jeśli masz zamiar krzywić się na każdą uwagę jaką puszczam na party czy LS to najlepiej daj mnie na blist.