Dominiczek napisał(a):
okej to ja jednak musze zostac przy lineage 2 bo niestety nie stac mnie na takie granie
A odkąd to L2 jest darmowe
Poza tym rozpowiadać na największym polskim forum mmo, że się gra na piracie jest totalnym idiotyzmem
Zresztą pirackie serwy to syf nad syfami... ale z takim nastawieniem raczej tego nie poznasz... A bogaci ludzie to są zajęci pomnażaniem kasiory i na granie w mmogi nie mają czasu. W mmo grają normalni ludzie - jedni zamożniejsi, drudzy biedniejsi i to oni stanowią trzon tej społeczności. Te 50zł miesięcznie to nie fortuna, nawet ucznia szkoły podstawowej stać na uciułanie takiej kwoty raz na miesiąc. Wkurwia mnie trochę takie pierdolenie jakie nam zaserwowałeś, szczególnie, że jakoś było Cię stać na kupno PS2 aby grać w FFX...... Jak ja nie miałem kiedyś kasy to kosiłem trawniki sąsiadom i sprzedawałem z kumplem złom... więc jak się chce to można... Nie rób z siebie męczennika jak większość ludzi dzisiaj, tylko pomyśl jak możesz zarobić te 50zł miesięcznie na abonament i grać w FFXI, które tak Cię podobno strasznie ciągnie... Samą grę można kupić bardzo tanio przy odrobinie szczęścia - ktoś zagra >> nie spodoba mu się >> sprzedaje grę... Zresztą rób jak uważasz, ale takie podejście jakie masz obecnie, raczej dobrze nie rokuje na Twoją przyszłość. Mam nadzieję, że Cię nie uraziłem tą szczerą wypowiedzią, bo nie taki był mój zamiar. Powodzenia.