W związku ze zmianą joba (i to tego prawdziwego, a nie w grze) zmuszony jestem opuścić was na miesiąc lub dwa. Ponieważ ta nowa praca będzie bardzo obciążająca czasowo, a jednocześnie muszę dokończyć kilka zadań z poprzedniej roboty, to moja ilość wolnego czasu spadła właśnie do zera. Ponieważ muszę z czegoś zrezygnować, a ze snu zrezygnowałem już dawno, to padło na FF XI. Mam jednak nadzieję, że za kilka tygodni wszystko mi się ułoży i do gry będę mógł wrócić. Na razie dzięki wszystkim za wspólną zabawę i do zobaczenia!
Sprawy organizacyjne:
Dopóki moja postać istnieje (a istnieje trzy miesiące od zcancelowania) CrazyChocobos powinno działać. Gdyby jednak było inaczej, to ktoś będzie musiał je odtworzyć (kupić linkshella i rozdać perełki). Jeśli problemów nie będzie, to ja i tak za miesiąc, czy dwa wrócę - więc linkshell przeżyje. Możliwość dawania perełek mają teraz prawie wszyscy - nie będzie więc problemów z dodawaniem nowych osób. Pamiętajcie jednak o tym, że niestety tylko ja mogę wywalać z LS - starajcie się więc nie zapraszać żadnych niepożądanych osób.
Na forum będę dalej zaglądał i moderował niezdyscyplinowanych