Nie wiem jakie sa wasze odczucia co do wczorajszego expowani na dunach ale powiem wam jak ja to widze z perspektywy ... veterana
(SIC!)
Przede wszystkim jak na wasze pierwsze full party na dunach szlo wam bardoz dobrze i oby tak dalej, nie przejmujcie sie ze jeszcze nei nadazacie ze wszystkim i czasem o czym zapomnicie ale wszystko to kwestia wyrobienia, kazdy z vetow pamieta te czasy
Co do tych deathow i innych problemow
party z 4 ludzmi bez subow jest naprawde ciezkie do prowadzenia. mobki ktore teoretycznie powinnismy bic na danym lv sa o ta niewielka drobine za mocne co czasami konczylo sie przykro, ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo
na koniec gdy zmienilismy (sam uciekl
) niemalze bezuzytecznego thfa bez suba na drk szlo juz o wiele lepiej.
Reasumujac i tak zrobilismy dobry exp bo prawie dwa levele przez te kilka h. Kazdy wam moze zasiwadczyc ze na dunach to nie jest latwe
(np nimloth woczraj tam expowal hyhy) chyba ze ma sie szczescie i trafi do party zdominowanego przez dobrze wyposazonych wyjadaczy.
Tak ze uwazam ze nie ma sie czego wstydzic, ja wiem ze deathy moga zniechecic ale naprawde bylo dobrze
keep up the good work
Teraz wazne byscie byli dobrze wyposazeni
na 14lv sa ringi dla kazdego (najlepiej wersje +1 czyli dajace dwa do atrybutu, ale one po 15-20k sztuka)
whm moze uzywac saintow
strangerr +str/+vit jako ze deliaktna mithra
a savo +dex/+vit jako ze niezgrany elf
na 14 whm ma fajny pasek i bodajze rekawiczki a na 15 war ma warriors belt+1
nastepnym razem bedzie lepiej
jesli jeszcze sie spotkamy
aha, bo nazekaliscie na spam w logu
popracujcie nad filtrami
powylaczajcie wszelkie ****others
(jesli nie ma w poblizu party czasem oplaca sie jednak wlaczyc special actions initiated by others" by widziec co za specjale mobek odpala)
niepotrzebne missy i inne badziewia
a mag moze wywalic tez party attacks i skupic sie na efektach czarow, pilnowac kiedy zchodza debuffy z mobka albo buffy z party membersow
w logu tez pojawia sie jakie statusy negatywne dostaja ludki i jesli dysponuje sie srodkeim zaradczym to go zaraz uzyc
nie wiem czy zagladacie na to forum wogole heheheh
cheers !