Huck - bez jaj pisze z ta godzina, tylko ze lowilem w Bastok
Natomiast w Rabao, nie gadaj ze nie ma zadnych lostow bo ostatnio mialem ich pelno, z reszta sam Mark nawet ci to potwierdzi, gdyz lowilismy razem wtedy
Na pewno kiedys lowilo sie o wiele wiecej anizeli teraz. W ogole jak zaczynalem fishing i lowilem karpie to nawet szybko zlawialem stack i myslalem ze to ma przyszlosc, natomiast teraz mam wyzszy lvl a lowie o wiele mniej, nieukrywam ze mnie to juz meczy, gdyz zwiekszajac lvl ceny ekwipunku diametralnie rosna i zarobienie tej potrzebnej kasy jest naprawde sporym problemem, co zgodnie z Markiem twierdze ze farmowanie kasy przez miesiac aby kupic pewne rzeczy, ktore z kolei pozwola nam na dalsze lvlowanie jest pomyslem chorym
Na glupi staff musialbym lowic przez miesiac i nic innego nie robic (co wsumie mnie by to kosztowalo 13$ + nudne siedzenie na rybkami), wcale to mi sie nie usmiecha a pomysl Marka jest naprawde super - szybki i przyjemny !
Byc moze nie znam sposobow farmowania postacia BLM, ale chetnie sie dowiem, jesli ktos wie
* fishing 30, smithing 3, cooking 47, clothcrafting 4 *
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Bodziu dnia 2004-06-09 13:02 ]</font>