No tak, zginąłem 2x w ciągu 10 minut, wcześniej trzaba było sie pół godziny prosić aby namówić jednego z graczy na wizytę w Tree gdzie po wielkich fochach udało się w końcu dotrzeć.
Mimo próśb WHM nie potrafił dobrze robić tego co powinien (pamiętasz moje hasła "keep HP HIGH!") a jak sam zauważyłeś reszta teamu też nie potrafiła się zgrać (zero reakcji na skillchain z Freezem i to kilkukrotnie). W związku z brakiem zgrania, frustracją ze straty 2,5k expa w ciągu 10 minut oraz ogólnym nienajlepszym samopoczuciem postanowiłem zrezygnować z kolejnej niemal gwarantowanej śmierci (bo jak mnie trafiali na "czysto" to nikt sie nie fatygował aby zrobić Voke abym miał czas na recasta utsusemi). Pytałem jeszcze, czy rozumiesz dlaczego odszedłem i czy nie masz żalu. Przypomnij sobie co napisałeś.
Co do reszty to nie ja napisałem, że koniecznie powinniśmy iść nieskoordynowaną kupą, jestem osobą która dośc trzeźwo patrzy na wszystko i tak samo to wygląda przy doborze drużyny (czyt. zbalansowany skład). Pozwole sobie zauważyć, że przy wizytach w Eldieme nie byłem ani razu Leaderem a śmierci przy okazji zdobywania papirusów to był czysty przypadek, ja też zginąłem za pierwszym razem.
Rozwiejmy mit, ninja nie jest taki superwyrąbczasty jak to sobie wyobrażasz. Owszem, jak się ma szczęście to możliwy jest recast utsusemi w kółko ale do tego przede wszystkim trzeba szczęścia i dobrego ekwipunku (aby było duzo missów bo następuje więcej ataków niż masz cieni nawet z recastem Ni w Ni). Jeśli jednak cienie zejdą to damage w ninja jest dość wysoki bo papierowe zbroje które nosi ninja to koszt za duże plusy do uników.
AF`y to może złe ujecie tematu, nie tylko je miałem na myśli kiedy mówiłem o zgraniu LS. Chodzi mi głównie o pomoc sobie wzajemnie przy każdej okazji, oczywiście kiedy to jest poparte RACJONALNYMI metodami (odpowiedni team).
Sorry, że się tak produkuję ale wole pisać długo i być odebrany zrozumiale niż aby wciaż się przegadywać o meandry wypowiedzi
Mam nadzieję, że nikt mnie za to nie nienawidzi
Tyle ode mnie.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Targaryen dnia 2004-07-05 11:10 ]</font>