Bod 3 WS'owy skillchain nie ma sensu.
A co do Skillchainów to zapiszę tutaj moje propozycje - ponadto zapiszę też jak macie grać ze mną kiedy mam THF sub(jakbym coś pomylił to mnie popraw Sait).
Ogółem rzecz biorąc mamy cholerny problem z chainowaniem w staticu ze względu na dobór dmg'erów. Jedyny lvl 3 skillchain jaki mozemy wykonać to Dark i to Ja z Rhaegalem. A sądzę jednak iż powinniśmy robić dwa skillchainy z których w każdym występuje Opiekun(samuraj sub
Zacznę od gry ze mną - uważam iż na starcie nie warto robić SATA gdyż działa to bardzo cienko kiedy THF jest subnięty a nie jest mainem. Podczas walki Op
zawsze ustawiaj się za mobkiem- pamiętaj
W momencie kiedy kończymy walkę z jednym mobkiem i mogę zrobić WS to na starcie następnej walki Opiekun używa najlepiej Chi-blast i agruje mobka a ja robię SATA+Guillotine zza Rhaegala. W tym momencie magowie i Rhaegal są proszeni żeby przez chwilę nie atakować ani nie rzucać czarów/piosenek gdyż Opiekun nie ma provoke. To chyba na tyle
Aha - jeżeli nie podoba wam się DRK/THF i wolicie DRK/WAR to dajcie znać ja mam obydwa suby wylevelowane tylko boję się że z WAR subem Rha będzie miał cholerne problemy z agrro
A teraz Skillchainy:
Ponieważ Great Sword wymaga jeszcze przynajmniej levelu na wyskillowanie nie możemy używać
Howling Fist>Sickle Moon=Distortion
Za to możemy z Opem używać
Howling Fist>Crescent Moon=Distortion
Jeżeli uprzecie się abym używał Guillotine to nie mam za bardzo jak robić WS'a jako drugi
Jedyne co mi przychodzi na myśl to Guillotine>Raging Fists=Impaction bądź Guillotine>Howling Fist=Impaction lub też Guillotine>Blade:Jin=Impaction
Zaś co do Rhaegala i Opiekuna razem to nic mi nie przychodzi do głowy - podajcie swoje pomysły - przedyskutujemy.
Jeżeli ktoś ma jakieś uwagi proszę pisać - mile widziane