jak juz was mecza te psoty dajcie znac
Standartowo ludzie zbierali sie do 3am... nawet dluzej...
niestety udalo sie zebrac tylko ok 40 ludzi... w tym uwaga !!! 1 (JEDEN) WHM .... na 40 osobowe alliance 1 whm.... -_- wiecie czemu ? bo w bastok nei ma af2 dla whma wiec maja to gleboko w dupie ze reszta bedzie zmasakrowana bez ich pomocy..... ten 1 whm nie byl jakis znajomy czy umowiony, to byl gosc ktory przechodzil wlasnie obok nas w bastok i sie zainteresowal co tu robimy... pomacal markings dostal vial i z checia poszedl z nami, gdyby nie zbeig okolicznosci cala wyprawa bylaby bez whma... zalosne... ludzie sa skurwielami ><
nvm...
wiedzielismy ze wiekszych szans nie mamy ale jak juz sie zebralismy trzeba bylo dzialac
1. zbiorka
2. jednym z bardziej upeirdliwych mobkow byli bstci ktorzy przyzywali scorpionki do pomocy, ktore to z koleji mialy AOE petrify .... -_-
Taktyka byla taka by jak najszybciej zabic bsta usypiajac w tym czasie scorpy a potem raz dwa usunac jednego robala po drugim... slabo nam to wychdozilo
na szczescie scorpy nie sa bardzo mocne
3. sporo zabawy bylo przy AH, nei wiem co ale cos zrobilo jakeis aoe, odrzucilo nas na kilka ladnych metrow i poczestowalo gravity
wygladalismy jak zombie uganaijace sie za mozdzkami quadov
4. po dluzszym czasie peirwszy boss, chyab war type, calkeim prosty, dropnal 2 zwykle monety.... -_- teoria ze bosowie zucaja cos lepszego zawsze upadla
5. Afy calkiem ladnie sie sypaly
6. Nastepny dluzszy przystanek byl przy zejsciu do alchemy guild
7. WOOOT THF AF2 BODY !!!!!
8. Uber loter Saitou w akcji !!
kuwa jego mac ; ;
9. Drugi boss, nie wiem jaki typ ale tez nei byl zbyt trudny, dropnal chyba 1 zwykla monete
10. Wkrotce potem byl warning 10 minutowy i w przyplywie heroizmu porwalismy sie na zbytduzy pull
11. Thf secret Powers mnei jednak uratowal
zrobilem insta warp keidy przy zyciu zostaly jzu tylko ze 3 osoby.. reszta nei miala tyle szczsescia... The Heap of dead bodies
12. Noi moje falszywe gratulacje dla thfa ktory zlotowal 850 na af2 ...
Szlo bardoz dobrze, zabraklo ludzi... znowu bylo 20 wolnych miejsc.. whmowie sie na nas wypieli... brakowalo blmow do sleepowanai i nukowania... tylko 3 rasowych tankow
w pewnym momencie tankowal pld 67 bo reszta lezala martwa...
Mimo to byl to najbardziej udany raid na jakim bylem
Wypadlo sporo afow : MNK, SAM, DRG, BRD i THF
oraz jeden relikt blade (greatsword) a takze co sie nie zdaza czesto 2x 100 bill value money... (4 takie do pierwszego upgradu reliktu) niestety tych ostatnich nie mogelm lotowac bo w wind nie udalo mi sie zdobyc relic daggera
jeden mnk zebral afa i 100 monete
skubany loter
nie wiem czy tez thf nie zrobil takiego numeru..
poki co dynamis mnie nie kocha
ale przynajmniej nei stracilem expa na tym raidzie
aha przypadlo po 3 coiny na lebka plus 3 ktore ukradlem
ziarko do ziarka....
coraz wiecej kumam o co chodzi, na 70lv nawet spoko dmg robie i czesto trafiam, experymentuje z ustawieniami i nawet nie najgorzej juz to wszyskto wyglada poza cienka rozdzialka
jakies pytania ?