Dzieki za odpowiedzi. Dwutlenek wykaz odrobinke obiektywizmu jesli mozesz. To oczywiste, ze jest cos takiego jak prawda i ja zawsze bede bronil prawdy i tepil zabobony aczkolwiek umiarkowanie. Uwazam ze to obowiazek kazdego. Dlatego jesli ktos mowi o czyms co jest ewidentnie bledne osmielam sie protestowac o ile mam czas i checi. Wiec moze zakonczmy ten topic w nastepujacy sposob. Jesli uwazasz, ze FFXI nie znalazla sie na Twojej liscie mmorpg bo to gra tak slaba ze nie ma o czym mowic to ja tez nie mam o czym z Toba mowic.
Xanth jestes dobrym przykladem na to ze inteligencja moze sluzyc zlym celom
. Sprowadzenie do absurdu tego co napisalem nie jest jednak dowodem na to ze sie myle. Ocena obiektywna istnieje tak samo jak prawda. Wiec jesli powiesz mi ze mercedes jest gorszy od malucha, a CoH jest lepsze od FFXI to oczywiscie Twoja wola. Natomiast ja bym powiedzial, ze jestes wariatem. Wiele osob ktore nigdy nie widzialy mercedesa beda powtarzac jak barany, ze maluch jest lepszy i tak wlasnie szerzyc sie bedzie zabobon i ciemnota wsrod szacownego grona mmorpgowcow wiec smierc osobom robiacym ludziom wode z mozgow!!!