Peonz0r no jestem tu nowy wiec musze sie rozpisywac, sama liczba napisanych postow pod nickiem nie nadrobie.
Aenima napisał(a):
dwa, ze nienawidze przyznawania sie/zaznaczania swojej ilosci przegranych godzin w grach
a ja mierzenia sobie penisow programem typu 3dmark...
Ql nastepna okazja do cwiczenia ofensywnego jezyka.
Ta aluzja widze, ze sie tyczy tego co napisalem w poscie do Xanth'a. Szkoda jednak, ze jest malo trafna, cos ci musialo przeslonic oczy jak to czytales, albo sie zdekoncentrowales.
Wiec pytalem Xanth'a ile ma pkt w 3dmarku, wpadlem na pomysl, ze skoro podal ile ma najmniej fps, to bede mial juz 2 dane. A po co mi to? A po to ze z proporcji moglbym wyznaczyc przewidywalna liczbe fps u siebie na kompie, po tym jakbym wzbogacil sie o kolejna dana w postaci pkt 3dmarku dla mojego kompa. Warunki byly dwa: Xanth musi mi podac pkt i ja bede musial sprawdzic (w czasie przyszlym) ile ja mam.
WNIOSKI: Mierzenie penisa niekiedy sie przydaje do porownania z innymi, zeby wiedziec, czy tez sie dosiegnie punktu G.
Ale zebys mnie dalej nienawidzil, to sobie musze jednak zmierzyc ile mam, tylko sie programik zassie.
Widziz jak twoja aluzja byla zalosnie nietrafna ;>
Aenima is death
Bolts of blue energy rise from the corpse, seeping into you