Postal
Taliesin
Flame
SwenG
Zematis
Scorpion
Stobek
Asmax
Roball
Aenima
Redrum
Dwutlenek
Shadhun
Tomugeen
Azzie
Zalozyli sie ze mna o piwo, że nie będzie można przenieść postaci z US na EU serwer. Rozstrzygniecie do konca lutego. SwenG jest pewny zwyciestwa, probuje ustalac warunki przelewu. Zematis spokojnie i rozważnie przymyślał wszystko jak pokerowy gracz i również zakłada się o piwo. Scorpion tak pewien ze jest gotow sie zalozyc o skrzynke piwa jednak zaklad stoi o jedo piwo. Stobek zaklada sie wszystko jedno o co bo lubi piwo .... Asmax trzy czwarte chcial ale Tyskie moze byc od biedy tez.... O posypalo sie panowie chcialem tylko przypomniec ze ja nie stawiam piwa tylko sie zakladamy wiec moge tez je od Was wygrac....
Azzie specjalnie dla Ciebie dopisuje Cię do listy.
Panowie jeszcze raz uprzedzam, ze to nie jest darmowa zupa Kuroniówka, tfu chciałem powiedzieć darmowe piwo. Założyliśmy się o to, że jeśli do końca lutego będzie oficjalnie wiadomo, że transfer postaci będzie możliwy z US serwera na EU serwer to wygrywam zakład. Musi to być całkowicie pewna informacja. Wszystko jedno czy za kasę czy nie i na jakich warunkach. Ważne żeby to było możliwe i do zrobienia i jako minimum oficjalne stanowisko Blizzarda było jasno opublikowane do końca lutego. Jeśli Blizzard ogłosi przykładowo do końca lutego, że w kwietniu zaczną być robione pierwsze migracje to wygrałem. Jeśli natomiast bedą to tylko plotki bez oficjalnej informacji od Blizzarda do końca lutego to przegrałem.
Generalnie jeśli ktoś chce się wycofać to może to zrobić do końca dzisiejszej doby
Uważam też że jest potrzebny mi niezależny i niezawisły sędzia cieszący się poważaniem na forum który rozstrzygnie w sposób obiektywny czy wygrałem czy też przegrałem zakład 1 marca 2005 roku. Jeśli ktoś zgłosiłby się na ochotnika na sędziego tego zakładu to byłbym zobowiązany i dozgonnie wdzięczny.