sorry za OT ale :
Cytuj:
... Ostatnio to nawet spotkalem amerykańca Co sie pytal z kad jestem, ja powiedziałem że z Polski a on porzucal mięsem, ze My ,,Azjaci'' to potrafimy tylko kraśc. Nie wiem co mu strzeliło do glowki, ze Polska jest w Azji. Tak więc jak widać... Amerykanie nie wiedzą co to Poland.
Trafiles na przyglupa. Choc fakt faktem na general chatach bylo troche antyeuropejskiego placzu w czasie kolejek do gier czy mega lagow po realease.
Nic nie kradniesz - placisz za produkt ba nawet wiecej wliczajac wysylkowa cene gry. Conajwyzej oszukujesz grajac tam gdzie cie nie proszono czyli w us z europy.
I nie uogolniaj za mocno - bo trudno powiedzec co wiekszosc z nich mysli czy wie (choc fakt ze duzy odsetek mlodziezy nie tylko polski ale nawet europy nie potrafi pokazac na mapie ) ;]
ty spotakles jednego idiote.
Mysmy na przyklad wczoraj spotkali jego przeciwienstwo.
Gralismy gildiowa grupka instance z jakims amerykaninem, na koniec gdy sie dowiedzial skad jestemy milczal chwile i powiedzial ze to byl prawdziwy honor grac z nami (niewiem czy dlatego ze jestesmy z polski czy ze grupa sprawna byla - moze jedno i drugie
).
ot dwa pojedyncze przypadki - a skrajnie odmienne.